Luksuzna šoping-oaza

Novo modno odredište s domaćim potpisom

heraldi
Heraldi for Men & Women
05.03.2017.
u 08:00

Vizualni identitet potpisuje Igor Manasteriotti, a za uređenje interijera zaslužan je Marko Murtić

U posljednje vrijeme sve više trgovina stavlja veći naglasak na uređenje interijera, a među njima se našao i novootvoreni Heraldi for Women u Frankopanskoj ulici.

Foto: Heraldi for Men & Women

Dio namijenjen ženama prostire se na 120 kvadratnih metara, a za vizualni identitet brenda zaslužan je poznati dizajner Igor Manasteriotti, dok idejno uređenje i dizajn interijera potpisuje arhitekt Marko Murtić. Pri uređivanju interijera nit vodilja bila je povezati pročišćene, jasne i stroge linije kolekcija iz ponude s ugodnim, a ujedno i vrlo modernim prostorom.

Foto: Heraldi for Men & Women

Rezultat toga je nenametljiva, a luksuzna šoping-oaza, čija je primarna zadaća istaknuti detalje odjevnih kombinacija iz ponude.

Foto: Heraldi for Men & Women

Posebna pozornost posvećena je uporabi materijala. Naime, LED rješenja implementirana su kod svakog rasvjetnog tijela, a napravljena je kombinacija metalnih dijelova i panela s naglašenom teksturom u kontrastnoj boji.

Foto: Heraldi for Men & Women

Pojedini detalji poput stropa koji asocira na mrežu ili panela obloženih raskošnom tkaninom, namjerno su naglašeni kako bi se stvorila dinamična igra svjetlijih i tamnijih tonova.

Foto: Heraldi for Men & Women

Tu su i kontrastne grede, prepoznatljiv potpis koji novoj trgovini daje poseban dizajnerski pečat. Kombinacija industrijskih materijala, jednostavan i minimalistički pročišćen prostor s bogatim detaljima stilski su potpisi novog modnog mjesta za žene u centru Zagreba.

Foto: Heraldi for Men & Women

Odabir ugodne glazbene kulise i uniformirani izgled prodajnog osoblja zaokružuje cjelokupni identitet trgovine.

Foto: Heraldi for Men & Women

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije