tržište luksuza

Novi portal za najam luksuznih hrvatskih vila s bazenom

My Luxoria
03.08.2023.
u 10:44

Trend iznajmljivanja luksuznih vila u Hrvatskoj potpuno je u skladu s globalnim zaokretom prema jedinstvenim, personaliziranim iskustvima putovanja koja gostima pružaju priliku da urone u lokalnu kulturu, uživaju u prirodnim ljepotama zemlje i dožive autentičnije i osobnije iskustvo odmora

My Luxoria, jedna od vodećih hrvatskih turističkih agencija specijalizirana za najam luksuznih vila i kuća za odmor na području cijele Hrvatske, lansirala je novi portal za buking luksuznih vila Rent Luxury Villas Croatia. Novi portal karakterizira poboljšano korisničko iskustvo, a u njegovu je izradu agencija pretočila sva svoja znanja i rezultate istraživanja koje su stekli dugogodišnjih iskustvom, ali i uvela neke novitete u skladu sa svjetskim trendovima te promjenama u navikama turista.

Foto: My Luxoria

Rezervacija luksuznih vila u Hrvatskoj postala je još brža i lakša zahvaljujući intuitivnoj web stranici jednostavne navigacije. Funkcionalnost pretraživanja na web stranici omogućuje brzo filtriranje rezultata na temelju preferencija korisnika, kao što su lokacija, sadržaji i raspon cijena. Popisi vila na web stranici pružaju detaljne pojedinosti, uključujući slike visoke rezolucije, detaljne opise i kalendar dostupnosti, što korisniku omogućuje potpuni uvid u svaku od vila. Proces rezervacije je jednostavan, prilagođen korisniku i vrlo intuitivan, a prate ga sigurne opcije plaćanja i jednostavan pristup korisničkoj podršci.

Foto: My Luxoria

Najam luksuznih vila sve je popularnija opcija za goste koji u Hrvatskoj traže smještaj visoke kvalitete. Vile s bazenom često, uz luksuzan dizajn te sportski i zabavni sadržaj, pružaju i dodatne usluge na razini hotela s pet zvjezdica, a kada vile unajmljuje veća grupa to u većini slučajeva znači i ekonomičniju opciju noćenja po osobi.

Foto: My Luxoria

Trend iznajmljivanja luksuznih vila u Hrvatskoj potpuno je u skladu s globalnim zaokretom prema jedinstvenim, personaliziranim iskustvima putovanja koja gostima pružaju priliku da urone u lokalnu kulturu, uživaju u prirodnim ljepotama zemlje i dožive autentičnije i osobnije iskustvo odmora.

Foto: My Luxoria

"Trenutna predviđanja govore da će globalni sektor iznajmljivanja luksuznih vila u 2031. godini zabilježiti rast od 13,1% u odnosu na 2021. Ovaj globalni trend rasta trebao bi dodatno utjecati na tržište iznajmljivanja luksuznih kuća za odmor i u Hrvatskoj koja trenutno bilježi procvat baš ove niše smještaja. U tako povoljnoj globalnoj klimi, novi web portal u koji smo utkali sve što smo naučili u dosadašnjem poslovanju znači puno bolju popunjenost vila koje nudimo", izjavila je Ankica Ćaleta, vlasnica i direktorica agencije My Luxoria.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije