Samo danas

Novi Living prepun je odličnih ideja za uređenje doma

02.02.2018.
u 10:00

Donosimo vam i raskošni editorijal kojem je cilj pokazati vam kako ljubičastu, hit boju sezone, ukomponirati u svoj dom

Danas je prva subota u mjesecu, a to znači samo jedno - vrijeme je za novi Living. Dakle, na svim kioscima,  uz Večernji list potražite Living u kojem smo vam, bez lažene skromnosti, priremili brojne savjete za uređenje doma, točnije, za svaku prostoriju u domu.

Donosimo vam i raskošni editorijal kojem je cilj pokazati vam kako ljubičastu, hit boju sezone, ukomponirati u svoj dom. Pozabavili smo se, dakako i karnevalskim vrmenom pa vam donosimo najfinije recpete za domaće krafne i fritule.

Foto: Sandra Sajtlik

Za vrtlare u našim redovima pripremili smo vodič za pripremu za novu sezonu te vas upoznajemo s vertikalnim vrtovima koje možete dizajnirati po vlastitim željama, a najbolja stvar je da ste, kad ih jednom nabavite, mirni deset godina. Ne vjerujete? Pročitajte kako u Livingu.

Foto: screenshot/facebook

Naravno, imamo i više od sto ideja kako da detaljima uredite svoj dom te predivan zagrebački stan koji će vas, garantirano, oduševiti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije