IKEIN KATALOG

Najiščekivanija "knjiga" godine spremna za distribuciju!

IKEA
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/12
29.07.2014.
u 13:09

Ikein katalog na kućni će prag dobiti oko 500.000 kućanstava koja su udaljena do sat vremena vožnje od zagrebačke robne kuće.

Prvi Ikein katalog na hrvatskom jeziku, tiskovina koju mnogi tako željno iščekuju, spreman je za distribuciju! U prostorima prve Ikeine trgovine kod nas, u kojoj su posljednji radovi u tijeku, javno je predstavljen ovaj simbol Ikeina poslovanja i brenda.

Ikein katalog na kućni će prag dobiti oko 500.000 kućanstava koja su udaljena do sat vremena vožnje od zagrebačke robne kuće. Distribucija kreće 1. i trajat će do 20. kolovoza, od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnim satima te subotom i nedjeljom cijeli dan.

– Svi ostali zainteresirani građani svoj primjerak kataloga mogu preuzeti na internetskoj stranici www.IKEA.hr od 1. kolovoza ili ga nakon otvorenja 21. kolovoza uzeti u robnoj kući za koju smo pripremili 224 tisuće kopija – obznanio je Ikein regionalni menadžer Igor Štefanac.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

U usporedbi s najbližim robnim kućama Graz i Villese, tvrde iz Ikee, cijene u hrvatskom katalogu su u prosjeku nešto niže. Od ukupno 9.500 proizvoda otprilike 7.000 proizvoda ima nižu ili istu cijenu.

Osim na hrvatskom, Ikein katalog tiska se na još 31 svjetskom jeziku, dolazi na 332 stranice, sadrži 2000 proizvoda (od 9500 ukupno), tiskat će se ukupno u 217 milijuna kopija i 67 verzija te će biti distribuiran u 46 zemalja.

Uskoro će biti dostupna i mobilna aplikacija koja će sadržavati preko 60 duplih stranica, a njihovim skeniranjem doći će se do 24 filma, četiri galerije sa slikama, dva prikaza "360 stupnjeva" te 300 proizvoda koji se mogu skenirati i prikazati u vlastitom prostoru.

>>Više od polovice artikala bit će do 70% jeftinije nego u Grazu

Ključne riječi

Komentara 17

TR
Trucker
16:47 29.07.2014.

Ja stvarno ne kužim mentalitet komentatora! Sad se nalaze da popljuju IKEA, no podaci o kupovinama u Grazu i vožnjama u HR govore svoje, konačno to je i dovelo IKEA u Hrvatsku, jer se zna potencijal tržišta! Osobno mi se dopada design i kvaliteta IKEA namještaja za pristojan novac, za razliku od nekih razvikanih diskontera namještaja poput XXL i sličnih franšiza čiji proizvodi u letcima izgledaju sjajnu a kad ih vidiš u živo izgledaju očajno! Moja komplet IKEA kuhinja ( i ostali namještaj) je preživjela 2 selidbe zbog posla a i dopada mi se da su svi proizvodi designom prilagođeni odtalom asortimanu pa tako imaš sve na jednom mjestu . IKEA ne prodaje samo namještaj već jedan način (stil) života u ugodnosti vlastitoga doma! Posebno važno za mlade u malim i skupim stanovima.....no prije nego što ću dovlačit novi namještaj iz Njemačke za novo uređenje stana, radije ću taj novac potrošit u zagrebačkoj IKEA!

VE
velika
19:01 29.07.2014.

meni je sve u vezi IKEE ok..i to je jedini trgovacki centar koji ce nam dovesti strane kupce...iz Slovenije iz Bosne iz Srbije... a to sto ne mogu naci naše kooperante osim TVINA..problem je u našem poreznom sutstavu jer namm je radna snaga preskupa ...bravo za IKEU ..tko ne zeli ici neka ne ide..ja sam presretna sto su ovdje

NA
narod1
15:23 29.07.2014.

Evo još jedne zanimljivosti vezane uz Ikea katalove. Ove lijepe fotografije slikau sa Phase One, najboljim digitalnim aparatom na tržištu. Cijena 10-40 tisuća EUR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije