luksuzno

Najluksuzniji hotel na Jadranu, koji je otvoren 365 dana u godini, predstavljen u Zagrebu

22.10.2021.
u 11:39

Destinacija koja se može pohvaliti svjetskim luksuznim dizajnerskim trgovinamakozmopolitskom atmosferom kao onom u Monte Carlu redovno je na naslovnicama najeminentnijih svjetskih lifestyle i biznis medija kao primjer uspjeha luksuzne cjelogodišnje destinacije

Najjužniji europski fjord čuva jednu tajnu koja budi snažne emocije koja stvara velike i trajne uspomene. Ta se tajna zove Boka Kotorska, puna prirodnih ljepota, bogate povijesti i gastro doživljaja koji se pamte. Ovaj jedinstveni zaljev u Crnoj Gori dom je nautičkom naselju Porto Montenegro i jednom od najluksuznijih hotela na Jadranu – Regent Porto Montenegro.

Brojni hrvatski uglednici među prvima su se upoznali s luksuzom na našem pragu.  Brojne svjetske poslovne, sportske i glumačke zvijezde poput Novaka Đokovića i Bill Gatesa ovu destinaciju zovu drugim domom ili mjestom za redovan odmor.

Porto Montenegro, nautičko naselje i marina za mega jahte je životna, modna, event i odmorišna adresa onih koji život kroje po svojoj mjeri. Destinacija koja se može pohvaliti svjetskim luksuznim dizajnerskim trgovinamakozmopolitskom atmosferom kao onom u Monte Carlu redovno je na naslovnicama najeminentnijih svjetskih lifestyle i biznis medija kao primjer uspjeha luksuzne cjelogodišnje destinacije.

Otvoren svih 365 dana u godini, hotel Regent Porto Montenegro je srce Porto Montenegra i kao „najveći brod“ u marini garantira spektakularan boravak. Uz ponudu „Luksuz na vašem pragu“ koja obuhvaća 40% popusta za državljane i rezidente iz Hrvatske za vikend predah, duži odmor ili smještaj tijeom izbora investicije je logičan izbor koji se ne mora planirati previše unaprijed.

Foto: Lukša Marotti

Pogled na marinu, more i obronke Boke Kotorske iz svakog kutka hotela, srdačna usluga po mjeri gosta i gastronomska priča koja se ne može adekvatno ispričati već samo iskusiti Hotelski restoran je 2015. godine uvršten na listu 15 najboljih hotelskih restorana na svijetu.

Foto: Lukša Marotti

Arhitekturom podsjećajući na palače Boke Kotorske, a dizajnom kreiranim da pruži utisak boravka na „luksuznoj jahti“, ovaj diskretan div svjetskog turizma nikog ne ostavlja ravnodušnim. Više od 30 međunarodnih nagrada i izvanvremenska elegancija su parametri po kojima najeminentniji turistički mediji, tur operatori prepoznaju hotel. Svaki pedalj 175 soba, 5 restorana, 4 bazena, 3 kongresne dvorane nosi nautički pečat i izraz jakog karaktera.

Skoro filigranski brušena verzija nepretencioznog luksuza najbolje opisuje ovaj izvanvremenski hotel u kojem se može očekivati da se dobrodošlica uputi na nekom stranom jeziku međutim čuje se samo srdačno „dobar dan“. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije