skupocjeni namještaj

Najljepši kultni Fendi Casa komadi ove jeseni dolaze u novim bojama i uzorcima

Fendi Casa
15.09.2023.
u 13:39

Ova četiri kaučameđu najpopularnijima su, a ni cijena, koja se broji u tisućama eura, nije prepreka ljubiteljima ove luksuzne talijanske kuće

Fendi Casa među dizajnerima interijera uživa kultni status, a posebno su popularne sofe koje svakih par godina dobiju mini makeover prije svega u novom izboru boja i uzoraka. Ova četiri među najpopularnijima su, a ni cijena, koja se broji u tisućama eura, nije prepreka ljubiteljima ove talijanske kuće.

Foto: Fendi Casa

Kauč ​​Taiko, koji je dizajnirao Piero Lissoni, ističe se velikim volumenom i dubokim, udobnim sjedištem. Odišei osobnošću, ima linearan dizajn potkrijepljen modularnošću što omogućuje lako uklapanje u svaki interijer. Profinjeni završni detalji ukazuju na Fendijevu legendarnu izradu kože. Prilagodljivi jastuci upotpunjuju dizajn, dajući život osobnom i luksuznom konceptu suvremenog življenja. Ako želite kupiti samo jastuk, dobro je znati da se cijena kreće od 800 eura naviše.

Foto: Fendi Casa

Kauč ​​Five ističe se svojom elegantnom esencijalnošću. Modularna sjedala postavljena su uz integrirane mramorne stoliće za kavu, stvarajući šarmantnu igru ​​tekstura i efekata boja.

Foto: Fendi Casa

Poznato Fendi obrtničko naslijeđe dovedeno je do savršenstva u razigranoj seriji ultra-udobnih podstavljenih fotelja i sofa inspiriranih kultnom Peekaboo torbom. Dizajniran potpisuje Atelier Oï, a svaki komad ima presvlake od tkanine ili kože s bočnim prorezima koji nude pogled na podstavu  - baš kao što je slučaj i s gore spomenutom torbom. Različiti komadi kombiniraju se na bezbroj načina za stvaranje privlačnih kompozicija koje se mogu aranžirati tako da odgovaraju prostoru.

Foto: Fendi Casa

Kolekcija sjedećih garnitura Gran Plié Thierryja Lemairea sastoji se od niza dvosjednih i trosjednih sofa i privlačnog naslonjača. Lagani metalni okvir, koji podsjeća na baletni plié položaj, obuhvaća podstavljene elemente kako bi stvorio sklad mekih oblika. Idealan i za klasične i za suvremene interijere, svaki je komad dizajniran za elegantnu udobnost.

Foto: Fendi Casa

Sa svojom ugodnom harmonijom volumena i širokim, primamljivim oblicima, mekani, suvremeni dizajn Soho dvosjedne i trosjedne sofe nastavlja odolijevati testu vremena. U ovoj revidiranoj verziji, rubovi od sirove kože kanaliziraju nepogrešivi savoir-faire kuće, a prirodne nijanse tkanine i kože ukrašene su čeličnim kopčama, pedantnim detaljem koji stvara modernu, ali intimnu atmosferu. Svaki komad u Soho modularnoj kolekciji dizajniran je tako se može kombinirati na bezbroj načina.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije