savršena kulisa

Mediteranska ljepotica: Kuća u kojoj se moderni i tradicionalni detalji savršeno nadopunjuju

Zara Home
14.05.2023.
u 06:00

Kuća je to u kojoj se na izvrstan način spajaju moderni i tradicionalni elementi, a materijali su održivi i prirodni

Ako vam je dosta zime i hladnoće i odbrojavate do proljeća, jako će vas veseliti nova, prva proljetna kolekcija za dom koju potpisuju dizajneri brenda Zara Home. Za predstavljanje ove kolekcije španjolskom brendu poslužila je rustikalna vila u mediteranskom stilu.

Foto: Zara Home

Kuća je to u kojoj se na izvrstan način spajaju moderni i tradicionalni elementi, a materijali su održivi i prirodni. Glavna zvijezda raskošni je dnevni boravak u kojem dominira jedan od ovogodišnjih trendova - spoj različitih uzoraka i boja kako bi se u prostoru dobila dinamičnost i živost.

Foto: Zara Home

Ova kolekcija dokaz je da se suprotnosti dobro slažu i da se, naoko nespojivi, uzorci i boje mogu odlično kombinirati.

Foto: Zara Home

Posebna pažnja posvećena je spavaćoj sobi u kojoj su prirodni materijali imperativ! Lan, organski pamuk, juta... čine okosnicu kolekcije, a raskošni vez nosi dozu nostalgije.

Foto: Zara Home

Puno se mislilo i o dizajnu rasvjete, a za efektan dojam, dizajneri Zara Home-a savjetuju strateški razmijestiti rasvjetna tijela u svaku prostoriju doma.

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije