moderan dom

Mali stan s preslatkom kuhinjom čije najveće bogatstvo je raskošna terasa

Foto: IKEA
1/5
22.04.2022.
u 06:13

Spoj modernog dizajna prisutan je u odabiru namještaja, a prostor industrijskog stila utopljen je odabirom zanimljive rasvjete i detaljima u boji

Kreativnost je najtraženija deviza pri uređenju prostora male kvadrature, a stan u koji vas danas vodimo, a koji su vlasnicima urediti pomogli dizajneri iz Ikee, najbolji je dokaz toga.

Foto: IKEA

Spoj modernog dizajna prisutan je u odabiru namještaja, a prostor industrijskog stila utopljen je odabirom zanimljive rasvjete i detaljima u boji.

Foto: IKEA

Ipak, glavna zvijezda ovog doma nije kuhinja koja izgleda senzacionalno i dizajnirana je tako da se maksimalno uklopi u prostor, već raskošna terasa koja je vlasnicima drugi dnevni boravak sve do zime.

Foto: IKEA

Osim prostora za sjedenje i uživanje tu je i prostor za roštiljanje, kutak za sunčanje, mali začinski vrt i kutak za kućne ljubimce.

Foto: IKEA

Komentara 1

MA
malitrn
08:21 22.04.2022.

Stan uopće nije mali, terasa je super a kuhinja užas , kao da je opožarena. Što me i nećudi jer je sav ikea namještaj iščàšen, industrijski, bezdušan i nelijep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije