sve na jednom mjestu

Luksuzni brend Smeg u Hrvatskoj ima novog distributera

Marko Lukunć/PIXSELL
20.11.2023.
u 14:23

Kroz suradnju, SMEG nije samo pronašao distributera, već istinskog partnera u GEMMA B&D. Kombinirajući svoje snage, SMEG i GEMMA B&D osiguravaju dolazak svakog proizvoda s punom uslugom, uključujući jamstvo i servis

Umjetnost, dizajn i talijanska elegancija sada su dostupni na pragu vašeg doma, zahvaljujući uzbudljivoj suradnji između GEMMA B&D, respektabilnog lidera u sektoru bijele tehnike i svjetski poznatog brenda SMEG. Ovo partnerstvo donosi nešto posebno na hrvatsko tržište, čak sve tri kategorije SMEG aparata: liniju velikih i malih kućanskih aparata od kojih se posebno ističe linija nastala u suradnji s modnim dvojcem Dolce & Gabbana te profesionalne gastro i medicinske opreme.  Lauba je bila domaćin prestižnom događaju, gdje su brojni uzvanici imali ekskluzivnu priliku upoznati se s ovom jedinstvenom kolekcijom i ostalim SMEG proizvodima.

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL

Aktivnosti na događaju nije manjkalo. Poznati hrvatski masterchef Robert Slogar pripremio je ekskluzivni showcooking koji je objedinio najfinije zalogaje za sve goste. Kroz suradnju, SMEG nije samo pronašao distributera, već istinskog partnera u GEMMA B&D. Kombinirajući svoje snage, SMEG i GEMMA B&D osiguravaju dolazak svakog proizvoda s punom uslugom, uključujući jamstvo i servis. Dosljedna svojoj poslovnoj politici, GEMMA B&D nudi samo najkvalitetnije i proširuje svoj asortiman prestižnim SMEG kućanskim i profesionalnim aparatima, u potpunosti dizajniranim i proizvedenim u Italiji.

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL

Direktor Gemme B&D g. Davor Jurčić izuzetno je ponosan na činjenicu da je upravo Gemma B&D izabrana za službenog predstavnika SMEG-a u Hrvatskoj. “Ovime je još jednom potvrđena tržišna pozicija, profesionalnost i jedinstvenost GEMME kako i svih zaposlenika tvrtke. SMEG je premium brand pridodan našem portfelju koji uključuje široku ponudu renomiranih europskih i svjetskih proizvođača kućanskih aparata i profesionalne ugostiteljske opreme uz široku ponudu renomiranih i europsko/svjetskih proizvođača bijele tehnike i profesionalne gastro opreme poput Faber, Franke, Liebherr, Midea, DryAger i Fim za koje smo generalni zastupnici.”- izjavljuje g. Jurčić.

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL

G. Pietro Landini, menadžer izvoznog područja SMEG, sa zadovoljstvom je predstavio SMEG na ovom događaju koji formalizira partnerstvo između dvije važne tvrtke. "SMEG-ov cilj je ostvariti značajan tržišni rast u Hrvatskoj, gdje je tvrtka Gemma ekskluzivni distributer SMEG kućanskih aparata. Sigurni smo da će tržište prepoznati i cijeniti tehnološke i estetske sadržaje SMEG proizvoda, koji su tijekom godina postali prave ikone."- izjavljuje g. Landini.

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL

Tvrtka Gemma B&D, osnovana 1993. godine u Zagrebu je postala sinonim za vrhunsku i svjetski poznatu bijelu tehniku. Suvlasnici i direktori, Bojan i Davor Jurčić, usmjerili su tvrtku prema uspješnom uvozu, distribuciji i prodaji bijele tehnike. Unatoč izazovima na tržištu, Gemma ostvaruje stabilan rast zahvaljujući pažljivom planiranju i predviđanju tržišnih uvjeta. Kroz godine, djelovanje se širilo na cijelu regiju. Matična tvrtka je u Hrvatskoj, a  ovisna društva su u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Mađarskoj. U Crnoj Gori je podružnica, dok u Sloveniji posluju iz Hrvatske.

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije