NOVO U ZAGREBU

Lonci & poklopci: raj za obožavatelje lijepog i kvalitetnog posuđa

Lonci&poklopci
Foto: Promo fotografije
1/14
26.11.2014.
u 16:27

U novootvorenoj trgovini u Ilici može se naći sve za pripremu i serviranje hrane

Ljubitelji i ljubiteljice kvalitetnog posuđa, željni specijalizirane trgovine u Zagrebu, i to s pristupačnim cijenama, došli su na svoje. U Ilici, na kućnom broju 40, otvorena je trgovina Lonci & poklopci koja nudi bogat asortiman posuđa i kuhinjskih pomagala. Na dvije etaže nudi se sve potrebno za pripremu i serviranje hrane, počevši od najmanjih nožića, do velikih lonaca, tava svih vrsta, električnih uređaja za razne namjene... 

Brandovi čiji se artikli mogu naći su Korkmaz i Solingen, odnosno AdHoc i Xavax, čije zastupništvo ima ova novootvorena trgovina. 

O važnosti dobrog posuđa u pripremi hrane posvjedočili su stručnjaci - naš poznati kuhar Branko Ognjenović te nutricionistica i kuharica Katarina Pentek, kuma trgovine. Oboje su posvjedočili da je za pripremanje ukusnih jela, osim namirnica i ljubavi prema kulinarstvu, jednako važno i kvalitetno posuđe.

- Kada jedemo, 50 posto užitka dolazi kroz ono što vidimo. Stoga je važno lijepo pripremiti i servirati hranu - kazao je Ognjenović.

Iz one nove trgovine poručili su kako nude kvalitetno posuđe te kako su cijene u skladu s trenutnim financijskim trendovima - pristupačne. Najavili su i kako uskoro planiraju otvoriti Lonce & poklopce u Splitz i Rijeci. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije