U subotu samo uz Večernji list

Living: Jedino ljetno štivo koje vam treba ovog kolovoza

co
02.08.2016.
u 13:13

U subotu, 6. kolovoza, uz Večernji list potražite magazin Living koji donosi predivne domaće interijere, veliki vodič o šopingu namještaja online, više od 300 ideja za uređenje dječjih soba, savjete za prirodni obračun s dosadnim korovom i – šećer na kraju, prefina jela od kukuruza

Sve što vam treba ovog kolovoza, bilo da ste na plaži ili na gradskom asfaltu, novo je izdanje magazina Living. U subotu, 6. kolovoza, na kiosku uz Večernji list potražite svoj primjerak i upustite se u šetnju predivnim domaćim interijerima – stanom u Zagrebu i morskom kućom koji će vas, bez sumnje, nadahnuti na preuređenje u vlastitom domu. Ako ste pak među onim sretnicima koji ovog ljeta useljavaju u novi dom, naša stilistica upoznat će vas s pet stvari koje obavezno trebate napraviti prije samog preseljenja. Ako ste već počeli razmišljati o novoj školskoj godini, uz naš editorijal dobit ćete bezbroj ideja za funkcionalno i efektno uređenje dječjih soba, dakako, ovisno o dobi mališana.

Ako ste se ovog ljeta fokusirali na uređenje okućnice, imamo pravu poslasticu za vas – sve o uzgoju tropskog vrta te savjete i recepte za prirodni način obračuna s korovom.

Ljubitelji kuhinje i kuhinjskih pomagala na našim će gastrostranicama pronaći pravu inspiraciju za jela s kukuruzom ( i to kakva još niste kušali) te za izradu zdrave domaće zimnice.

Planirate li se pak upustiti u kupnju namještaja putem interneta, dobro proučite naš veliki vodič koji će vas uputiti u sve tajne.

No, da vam ne otkrijemo sve, pobrinite se da u subotu uhvatite svoj primjerak jedinog ljetnog štiva koje trebate – magazina Living!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije