Novo ruho

Kultni zagrebački Khala bar odnedavno je i restoran i to s jednim od najboljih interijera

Filip Popović
16.09.2017.
u 07:14

Interijer restorana Khala potpisuju arhitekti Christian Rendulić i Tvrtko Topić dok je za interijer bara zaslužan Goran Gračanin

Jedno od kutnih zagrebačkih mjesta - Khala bar, nakon više od deset godina dobio je novi, konceptualno i arhitektonski, vrhunski osmišljen prostor. Potpuno preuređen prostor postao je kompleksna, ali skladna i prozračna cjelina koja komunicira s okolišem.

Foto: Filip Popović

Cijeli interijer suvremenog je ozračja, a prostire se na više od 300m2, podijeljenih na zonu bara i zonu restorana. Središnjim dijelom bara dominira dugačak retro pult dodatno naglašen brončanim ogledalima. Novi tematski restoran, čiji su zidovi presvučeni s čak pet tisuća kružnih stakala koja reflektiraju skladan interijer stopljen s eksterijerom, novitet je koji će zasigurno oduševiti gurmane.

Foto: Filip Popović

Nezaboravnu gastro ponudu jamči vrhunski jelovnik od biranih jela za koja će se koristiti domaće namirnice hrvatskih OPG-a. Khala restoran i bar zasigurno će privući goste i svojom bogatom ponudom hrvatskih vina koja će se kušati ovisno o godišnjem dobu, te drugim pićima od kojih su neka noviteti na hrvatskom tržištu.

Foto: Filip Popović

U baru će se održavati i različite tematske večeri, a za izvrsnu atmosferu pobrinut će se live nastupi glazbenih umjetnika te DJ-a. Khala radi svakim danom do 01.00 sat, a vikendom do 04.00 sata.

Foto: Filip Popović

Interijer restorana Khala potpisuju arhitekti Christian Rendulić i Tvrtko Topić, a za interijer bara zaslužan je Goran Gračanin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije