uređenje doma

Kuhinja koja nas je očarala i kojoj predviđamo veliku popularnost, s genijalnim uzorkom na frontama

IKEA
08.02.2022.
u 12:30

Bogatog i primamljiva dizajna ova kuhinja, s mješavinom otvorenih i zatvorenih rješenja za odlaganje, nudi ravnotežu između elegancije i osobnosti

Jedna od skupljih investicija pri uređenju doma odabir je i uređenje kuhinje. Ona treba, osim estetske komponenete, zadovoljiti i onu funkcionalnu te treba biti kvalitetna kako bi trajala godinama i izdržala sve izazove koje kuhanje nosi. Godinama dominiraju u interijerima bijele kuhinje, ali, čini se, da će ih originalan dizajn polako istisnuti.

Foto: IKEA

Kuhinja koju smo pronašli s pravom bi mogla ponijeti titulu najpopularnije. Elegantne drvene fronte zapinju za oko svakome tko prvi put vidi ovu Ikeinu kuhinju. Bogatog i primamljiva dizajna ova kuhinja, s mješavinom otvorenih i zatvorenih rješenja za odlaganje, nudi ravnotežu između elegancije i osobnosti.

Foto: IKEA

- Ševron uzorak gornjih kuhinjskih fronti daje dašak nečeg posebnog, a i dalje se uklapa u ostatak prostorije - kaže dizajnerica interijera Chiara Effroi Lutteri.

Foto: IKEA

Ladice i elementi od bogatog drva dominiraju ovom kuhinjom, stvarajući dojam čistoće i elegancije, a sve što nije nužno potrebno skriveno je od pogleda. Kuhinjske fronte postaju glavna atrakcija – različitim drvenim teksturama, čvrstim hrastovim rubovima i elegantnim ručkama koje su doista vrijedne divljenja.

Foto: IKEA

Elegancija se nastavlja u ladicama zahvaljujući pametnim razdjelnicima i organizatorima. Raskošni kuhinjski otok nudi pregršt dodatnog radnog mjesta za kuhanje, ali je i savršeno mjesto za druženje s prijateljima, za one prigode kad je blagovaonica previše formalna. Tu je i i prostor za kavu koji je atraktivan sam po sebi. Uz otvoreni regal poput ovog, svaka posuda, šalica i kuhalo za kavu dodaju dašak osobnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije