KOLEKCIJA SPOT

Namještaj koji inspirira djecu, ali i nudi pametna rješenja

spot kolekcija dječja soba
Foto: Promo
1/7
25.07.2016.
u 09:00

Perfecta Dreams osmislila je kolekciju namještaja za dječje sobe koju odlikuje visoka stilska razina, ali i funkcionalnost

Osluškujući tržište, Perfecta Dreams je za novu sezonu priredila poseban program namještaja za djecu i mlade. Riječ je o kolekciji SPOT, dizajnerskom namještaju koji je osmišljen kao izvor stalnog nadahnuća i kreativne igre.

SPOT kolekcija nastala je kao inspiracija pokreta i vremena provedenog na igralištu, te samim ljuljačkama. Mobilnost i dinamičnost oblika podsjećaju na djetinjstvo te na igre poput igre skrivača i kazališta sjena. Namještaj koji inspirira djecu, oduševit će roditelje svojom funkcionalnošću - slobodnim prostorom ispod namještaja idealnim za kutije i rješenja za odlaganje, a kreveti na kat imaju skriveni ormar s dubokim ladicama.

Foto: Promo

Namještaj ima pametna rješenja pomoću kojih klinci lako mogu organizirati svoje stvari, a vrlo lako im mogu biti na dohvat ruke. Neka vaši klinci uživaju!

Cijena ovisi o elementima koje slažete, tako da nema jedne jedinstvene cijene. Zato piše više na www.perfecta.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije