pogled u budućnost

Kako će nam izgledati domovi u 2022.: Stvaranje luksuznog interijera bit će prioritet

BoConcept
22.08.2021.
u 07:00

S obzirom da se nastavljamo prilagođavati svijetu koji se stalno mijenja - evo trendova koji će u našim domovima, ako je vjerovati dizajnerima danskog Bo Concepta, dominirati u sljedećoj, 2022. godini

Jednostavno,domovi, i njihov izgled, nikad nam nisu bili važniji. Više to nije samo mjesto za život, već i za rad i vježbanje, podizanje obitelji i primanje prijatelja. S obzirom da se nastavljamo prilagođavati svijetu koji se stalno mijenja - evo trendova koji će u našim domovima, ako je vjerovati dizajnerima danskog Bo Concepta, dominirati u sljedećoj, 2022. godini.

Foto: BoConcept

Za sada su se iskristalizirala četiri trenda za iduću godinu koji nude beskrajne mogućnosti kombiniranja.  .

Foto: BoConcept

Novi luksuz

Raskošna boja i podatan materijal dat će prostoru dozu luksuza, posebno u kombinaciji sa zagasitim tonovima i crnim akcentima. Iako su boje i materijali raskošni, linije su ravne i jednostavne.

Foto: BoConcept

Nova doza neutralnih tonova

Neutralni tonovi, posebno u interijerima uređenima u skandinavskom stilu, daju topao i prirodan dodir dizajnu ili prostoru. Boje za ljubitelje ovog stila će umjesto tradicionalne nordijske bazu bijele ipak biti toplijih, kremastijih nijansi.

Foto: BoConcept

Slojevito i udobno

Udobnost i funkcionalnost u prvom su planu, posebno u spavaćoj sobi koja je u posljednje vrijeme proživjela velike promjene. Palata boja ovdje je zagasitija, smirujuća i ostavlja dojam raskoši i  - udobnosti!

Foto: BoConcept

Materijali nove generacije

U idućoj godini čeka nas mnoštvo novih materijala koji će osigurati posve nove vizure u interijeru.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije