Ususret blagdanima

Iznenadite svoje kućne ljubimce originalnim darom ispod bora

05.12.2017.
u 10:53

Prigodne hoodice/jaknice s motivima sobova i majice sa snjegovićem vjerovatno će više oduševit same vlasnike, jer će im psići u njima izgledati još slađi nego što jesu

Ako ste vlasnik psića, onda se pod vašim borom svake godine nađe i jedan poklon za vašeg ljubimca. Pronaći idealan poklon za nju ili njega uvijek zahtjeva puno muke i truda.

Ali više ne! Ovih blagdana vlasnici pasa mogu se opustiti jer Double Trouble Dog Boutique, novootvoreni webshop - butik za psićenudi najslađe božićne poklone. Prigodne hoodice/jaknice s motivima sobova i majice sa snjegovićem vjerovatno će više oduševit same vlasnike, jer će im psići u njima izgledati još slađi nego što jesu, a u ponudi su i personalizirani božićni poklon paketi u kojima će psići apsolutno uživati.

U Double Trouble Dog Boutique-u potrudili su se uljepšati blagdane psićima i njihovim vlasnicima. Misleći na svaki detalj, osmislili su tri različite božićne poklon kutije. Svaka poklon kutija dolazi u personaliziranom božićnom pakiranju, s imenom vaše njuškice i uz pismo Djeda Božićnjaka, dok je sadržaj različit.

Snowman box sadrži Hardy’s Mini ili Maxi kolačiće 225g i Fashion Style kost igračku, Santa box Hardy’s Mini ili Maxi kolačiće 225g, Fashion Style kost igračku i G-Win ili G-Win Grande ogrlicu, a Rudolph box Hardy’s Mini ili Maxi kolačiće 225g, Fashion Style kost igračku i Hype, Mexico ili Bjork maramu. Razveselite vašu najdražu njuškicu, a sebi olakšajte božićnu kupovinu, Double Trouble Dog Boutique vam daruje personalizaciju i besplatno božićno pakiranje spremno za pod bor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije