Dodatak svakom domu

Izložite vina na dizajnerskoj polici i oduševite vaše goste

polica
Promo fotografije
08.03.2014.
u 00:00

Modularna polica, osim što je funkcionalna, i sjajan je ukras svakom domu

Ljubitelji knjiga s ponosom svoje “bogatstvo” izlažu na policama, a odnedavno, zahvaljujući dizajneru Ericu Pfeifferu, isto mogu činiti i strastveni kolekcionari dobrih kapljica. Naime, već spomenuti dizajner osmislio je Stact Wine Wall – modularnu policu za skladištenje boca vina. Danas Stack policu za vina možete vidjeti u hotelima, restoranima i wine barovima diljem svijeta, ali i mnogim domovima. Osim savršenog, jednostavnog dizajna i odličnih materijala, koji dolaze u svim bojama i kombinacijama kako bi se mogli uklopiti u svaki prostor, prednost Stact Wine Walla jest što je fleksibilan i slaže se od više modula pa ga možete posložiti u dimenziju i oblik koji god želite. 

Također, možete kombinirati i boje i materijale pa tako na svom zidu stvoriti prava mala umjetnička djela. Police su izrađene od kvalitetnog drva koje dolazi u raznim bojama i uzorcima, kao i mat te lakiranom završetku, te aluminijskih šipki.

Cijena jednog modula je oko 550 kuna, a što je narudžba modula veća, to je cijena niža.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije