DOBRA PRILIKA

Izaberite idealan klub stolić za svoj boravak do 300 kn

dnevna soba klub stolić
Foto: Thinkstock
24.04.2015.
u 13:15

Ovaj neizostavan komad svakog dnevnog boravka mora biti poseban. No često nas u tome ograničavaju novci. Nudimo vam šest lijepih i povoljnih komada

Gotovo da i ne možemo zamisliti dnevni boravak bez njega. I to prije svega zato što je klub stolić sastavni dio garniture za sjedenje i funkcionalan, praktičan komad namještaja na koji odlažemo hranu, piće, dekoracije, sitnice...

Nakon toga dolazi ne manje bitna estetska komponenta jer stolići doista svojim dizajnom i bojom mogu biti 'točka na i' dnevnog boravka, a usto mu dati šarm, posebnost te sudjeluju u stvaranju dojma o toj prostoriji. Stolići stoga imaju posebnu ulogu u prostoru i pri kupovini trebamo razmisliti koji ćemo komad odabrati.

Često smo pri odabiru ograničeni financijama, pa pristajemo na kompromise. Da vaši kompromisi i nedoumice budu što manji, nudimo vam nekoliko prijedloga povoljnih klub stolića iz naših trgovina za koje ćete morati izdvojiti maksimalno 300 kuna.

Foto: Promo fotografije
VITTSJÖ stolić od čelika, iverala i stakla, Ikea, 299 kn (dimenzije 75x45)

Foto: Promo fotografije
SPYDAMO metalni stolić namijenjen i za sjedenje, Harvey Norman, 199 kn (dimenzije 45x47)

Foto: Promo fotografije
HJERM stolić od bijele iverice, Jysk, 275 kn (dimenzije 120x58)

Foto: Promo fotografije
Format 1 klub stolić o iverala, dolazi u više boja, Lesnina, 187 kn ( 55x42x55 cm)

Foto: Promo fotografije
Quadro crveni stolić pogodan za male dnevne boravke, Emmezeta, 189 kn (dimenzije 40x40x40)

>>Više od mjesta za staviti kavu: Originalni klub stolići

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije