STAN OD 50 M2

Interijer neutralnih tonova sve je samo ne dosadan

stan
Foto: Decoholic
1/12
14.06.2015.
u 11:15

Stan odiše svježinom, prozračnošću i elegancijom. U njemu se dobro spajaju moderan i klasičan stil uređenja

Da neutralni tonovi zaista mogu biti najbolji prijatelj domu pokazuje i primjer ovog stana od 50-ak kvadrata. U njemu dominiraju bijeli, sivii bež tonovi, s gotovo nimalo akcenata u boji, ali ne djeluje nimalo monotono niti mu nedostaje originalnosti.

U dnevnom boravku spajaju se tradicionalan i moderan stil na način da jedan drugome komplimentiraju, ali ipak ostaju različiti. Cijeli interijer odiše vibrom svježine i nevjerojatno je elegantan.

Foto: Decoholic

Sa cijelom paletom neutralnih tonova iskombinirani su smeđi komadi namještaja poput komode i radnog stola, blagovaonskog stola te okvira velikog ogledala koje daje dubinu "open space" dnevnom prostoru.

Foto: Decoholic

Namještaj je neupadljiv, jedino su za blagovaonski stol izabrani Eames stolci izvedeni u ojastučenoj koži. Kuhinja je izrađena od medijapana, u visokom sjaju i čistoj bijeloj boji.

Foto: Decoholic

Opuštajućoj i prozračnoj atmosferi uvelike pridonose otvori od poda do stropa.

Foto: Decoholic

Hodnik, iako uskih dimenzija, izgleda razigrano jer su njegovi sivi zidovi oplemenjeni nizom uokvirenih obiteljskih fotografija i postera.

Foto: Decoholic

I spavaća soba ima "neutralnu" priču, a toplinu joj daje drveni zidni oblog iza kreveta, cvijeće i prirodni materijali.

Foto: Decoholic

Kupaonica se pak više nadovezuje na kuhinju, moderno je uređena, u kombinaciji bijelih ploha visokog sjaja i mramora.

>>Planinska koliba prepuna originalnih umjetnina, vintage i retro detalja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije