Novost

Individualni kupaonički dizajn s potpisom Grohe

promo
Foto: Promo
18.12.2016.
u 08:00

Svjetski trend individualnosti dolazi i u kupaonice.

Ljudi sve više žude za iskorakom iz predvidive uniformiranost digitalnog doba. Tome je osobito tako kada se razbijaju granice među životnim prostorima u našim domovima.

Foto: Promo

Prošireni asortiman Essence robne marke Grohe kreativnom umu nudi izuzetno bogat izbor: najšira moguća lepeza boja, završnih slojeva i prikladnih proizvoda – za gotovo beskonačne kreativne mogućnosti u dizajnu kupaonice te savršeni sklad s okolinom. Ta sloboda izbora dolazi uz nevjerojatno dosljedan omekšani i humanizirani dizajn nudeći najbolju kvalitetu u novom individualističkom dobu dizajna kupaonica.

Proširena kolekcija Essence robne marke Grohe nudi bogatu raznovrsnost u 10 mogućih kombinacija luksuznih boja i modernih završnih slojeva. Inspirirani najnovijim svjetskim trendovima, pažljivo su birani da pristaju uz svaku kupaonicu i svaku boju okoline

Ključne riječi

Komentara 1

NI
ninojoma
18:25 18.12.2016.

I ono im je Made in Tajland ili Kina... bolji je Hansgrohe 5x

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije