Novo

IKEA Zagreb je dobila fora kolekciju namještaja za kućne ljubimce

Foto: IKEA
1/6
08.10.2018.
u 08:30

Čak 42 % kućanstava u Zagrebu i okolici ima kućne ljubimce, od toga 26 % dijeli svoj prostor sa psima, a 18 % s mačkama (neki oboje)

Svaki vlasnik psa ili mačke promatra svog ljubimca kao ravnopravnog člana obitelji. Naši kućni ljubimci dijele naš životni prostor, a mi uživamo provodeći vrijeme s njima, iako ponekad sakrivaju obuću ili grizu kablove.

Zašto im onda ne bismo pružili i vlastiti kutak unutar doma? Upravo su ovo IKEA dizajneri imali na umu kada su kreirali LURVIG, kolekciju namijenjenu unaprjeđenju života s ljubimcima u domu. LURVIG je osmišljen tako da se lako može uklopiti u svaki dom, a od sada je dostupan u robnoj kući IKEA Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije