Talijanski dizajn

Igre geometrijom za savršeno nježan i topao luster

spirit
Foto: Promo fotografije
1/4
17.05.2018.
u 07:32

Oblikovana u samo jednom potezu, staklena kapljica pravo je malo remek djelo

Sjaj dijamanta pohranjen u kristalnoj kukuljici opis je lustera Spirit, rasvjetnog tijela iza čijeg dizajna stoji Talijan Marco Acerbis.

Svojevrsna posveta duhu geometrije i finese Blaisea Pascala, ovo rasvjetno tijelo igra se sa odsjajem te pruža nježnu svjetlost.

Pri izradi su korištene geometrijske linije kako bi se pojačala toplina i prozirnost stakla, a u samo nekoliko preciznih poteza venecijanski majstori puhanja stakla oblikuju ovu veliku kaplju od nanizanih spirala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije