suradnja

I ove godine Saša Šekoranja oduševljava izlozima

09.12.2019.
u 12:00

Osim trgovina, Šekoranja je ručno oslikao zlatne imele kao i prigodne poruke

Tema ovogodišnjeg ‘Božića u Borboleti’ je ‘Kiss under the mistletoe’ odnosno Poljubac ispod imele, kojom su okićena sva prodajna mjesta Borbolete.

Ideja vodilja je da ispod imele u Borboleta trgovinama poljubite najdražu osobu, bila ona vaš dečko, majka, najbolja prijateljica, kućni ljubimac ili netko treći, jer poruka ovog Božića je - ljubav, u svim oblicima.

Osim trgovina, Šekoranja je ručno oslikao zlatne imele kao i prigodne poruke na limitiranoj ediciji Borboleta pakiranja, malim umjetničkim djelima, koja će zasigurno i ovog Božića biti najpoželjniji dar pod borom svake žene. 

A kao i svake godine, iz Borbolete nam ovog prosinca stižu prekrasne kolekcije srebrnog nakita s pozlatom roza i žutog zlata, ovoga puta ukrašene sedefom, unutarnjim slojem određenih školjaka, koji se koristi u izradi luksuznog 'fine jewelry' nakita.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije