Domaći dizajn

Hrvatska mobilna kućica hit u Riminiju

24.10.2018.
u 08:30

Ova ekskluzivna mobilna kućica savršena je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja

Na prvu izgleda futuristički, a takvo joj je i ime, ali Stellar 771-M Nord Produkta inovativna je mobilna kućica koja je predstavljena na Međunarodnom sajmu ugostiteljstva i hotelijerstva u talijanskom gradu Riminiju.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha luksuzne mobilne vile Navis koja izgledom nalikuje jahti, ovogodišnja zvijezda sajma bila je Nord mobilna kućica Stellar 771-M, koja je inspirirana smionom imaginacijom intergalaktičkih putovanja, i pokazuje nam svijetlu budućnost luksuznog stanovanja.

Ova ekskluzivna mobilna kućica savršena je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja. Izvana neodoljiva, s pročeljem koje će svakoga ostaviti bez daha te s luksuzno uređenim interijerom kroz koji se proteže hexa forma, ova kućica rezultat je posve svježeg i inovativnog promišljanja arhitektonske estetike i funkcije.

Nord Produkt najveći je hrvatski proizvođač mobilnih kućica za kampove i značajan tržišni igrač i proizvođač u segmentu slavina, kupaonskog namještaja, kuhinja, kupaonskih i tuš kada, tuš kabina i ostalog popratnog asortimana.

Komentara 1

DU
Deleted user
21:31 24.10.2018.

Za kućice ne znam i ne mogu suditi, ali slavine su im zadnje smjeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije