Sasvim osobno

Gift Angel - savršen poklon za svaku priliku. A iza njega stoji Jana Blažević

16.10.2018.
u 08:30

Gift Angel zamišljen je kao servis kojem je zadatak mamiti osmijehe ljudima na lice. Svaki dan!

Nenadani poklon od dragih ljudi u predivnoj ambalaži, s domaćim proizvodima jednostavno će vam i na najgori dan izmamiti osmijeh na lice. A upravo to je, mamljenje osmijeha, misija Gift Angela, odnosno njegove idejne začetnice Jane Blažević.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Odakle ideja za pokretanje ovakvog specifičnog brenda? 
Ideja se rodila zajedno s trećim djetetom, vjerojatno pod utjecajem hormona sreće. Osmislili smo posao koji donosi osmijeh na lice. Toliko je divnih primjera, za cijeli roman. Iznenadimo mamice u rodilištu, prijatelje koji to ne očekuju, šefove na poslu. U našem je poslu jako važno i povjerenje. Često klijenti ne vide poklon koji su naručili, nego ide direktno osobi kojoj se daruje. Iznimno pazimo na diskreciju i točno slijedimo upute koje nam da klijent. 
Tko je sam smišljao svoj brand od početnog slova, zna koliko je to vremena i truda.  Ja sam tu za kreativni dio, a muž za operativni dio posla.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Iako ne postojite dugo, uspjeli ste se nametnuti na tržištu?
Polako se čuje za nas. Većinom usmenom preporukom zadovoljnih klijenata. Trudimo se slušati njihove želje i ništa nam nije teško. Volimo to što radimo i bez velike nauke imamo urođeni smisao za odnos s klijentima. Ako treba, i u ponoć dostavljamo poklone s osmijehom na licu.
 
Po čemu ste drugačiji od drugih, zapravo, posebni? 
Kada pitate za posebnost, vjerojatno je stvar u posebnom stilu slaganja poklon-paketa i detaljima koji čine razliku. 

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Koja je trenutačna ponuda i planirate li je proširiti? 
U ponudi imamo većinom hrvatske proizvode. Vina, delikatese, prirodnu kozmetiku, sojine svijeće, hand made keramiku, teke, nakit.. Nadamo se da su klijenti zadovoljni našom ponudom i, vjerujte, to nam je stalna preokupacija. Gdje smanjiti, a gdje proširiti asortiman? Za sada radimo svaki poklon posebno po narudžbi. Najčešće od asortimana koji imamo. Rijetko, ali ima i tih primjera, klijenti naručuju nešto posebno što im mi nabavljamo.
 
Što se naviše traži?
Klijenti vide naš rad na društvenim mrežama, napišu prigodu i svoje želje, a mi odradimo sve ostalo. Poklone dostavljamo složene kao sa slike, prigodno zamotane s čestitkom. Mislimo na svaki detalj. S jedne strane, imamo upite za korporativne poklone i tada je u prvom planu njihov brand. S druge strane, tu su pojedinačni upiti za razne prigode. Od rođenja djeteta, svadbi, diploma, rođendana, poklona zahvale, odlaska u goste... 

S kojim dizajnerima i dućanima  surađujete? 
Većinom surađujemo s malim hrvatskim proizvođačima čiji rad iznimno cijenimo.

Ime je jako zanimljivo, kako ste se odlučili za njega? 
Od djetinjstva  imam neki poseban osjećaj za anđele. S 18 godina istetovirala sam jednog na nozi na zgražanje svojih roditelja.

Tu je i posebna ambalaža, čijih je ruku djelo? I otkud ideja? 
Ideja nam je da su pokloni pakirani u ambalažu koja se može iskoristiti. Drvene kutije koje često koristimo hrvatski su proizvod. Nećemo nikada zaboraviti našu prvu narudžbu. Stigao je veliki paket i cijeli stan mirisao je na drvo. Tada smo znali ćemo riskirati s malo skupljom, ali kvalitetnom ambalažom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije