Investicija

Dubrovački hotel Bellevue bit će još luksuzniji

18.11.2018.
u 08:30

Posebna pažnja posvećena je spa zoni kojom dominira raskošan bazen zanimljivog arhitektonskog rješenja koji je naglašen rasvjetom

Ove zime Jadranski luksuzni hoteli nastavljaju investicijski ciklus obnova svojih hotela najviše kategorije na dubrovačkom području. Nakon hotela Kompas i hotela Excelsior najavljuju i rekonstrukciju hotela Bellevue koji se zatvorio 31. listopada kako bi se tijekom zimskih mjeseci pripremio za obnovu smještajnih kapaciteta i dijela interijera hotela.

U potpunu rekonstrukciju soba i apartmana tvrtka Jadranski luksuzni hoteli uložit će nešto više od 400 tisuća kuna po sobi, što predstavlja prvu važniju investiciju u hotel Bellevue od njegova otvaranja 2006. godine.

Za projekt je angažiran portugalski dizajn-studio Tereza Prego, specijaliziran za dizajn interijera ekskluzivnih hotela i rezidencija.

Redizajnirani hotel Bellevue bit će spreman na proljeće 2019.
Prema dostupnim vizualima, hotel će biti vrlo modernog dizajna, u neutralnim, opuštajućim tonovima i slijedit će trendove koji su prisutni u hotelima najviše kategorije. Posebna pozornost posvećena je spa zoni kojom dominira raskošan bazen zanimljiva arhitektonskog rješenja koji je dodatno naglašen raskošnom rasvjetom.

Ključne riječi

Komentara 1

HI
HildaRaney
12:27 19.11.2018.

Napravit ću 86 dolara za sat od kuće. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjećam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije