Neobični namještaj

Domaći proizvod: Pogledajte ovaj kreativni stolić za kavu

Domaći proizvod: Pogledajte ovaj kreativni stolić za kavu
Dom i vrt
23.03.2013.
u 00:05

Bookmark stolić može se postaviti na dva različita načina, a služi za označavanje stranica u knjizi, odlaganje daljinskih upravljača, čaša... Ili jednostavno - kao stolić za kavu

Razlikovati se od drugih, biti u trendu, kreativan i inovativan, misija je svake tvrtke koja želi uspjeti. Izgleda kako su se time vodili i u domaćoj tvrtki Gala drvo d.o.o. koja se punih 50 godina bavi izradom namještaja, a u zadnje vrijeme i produkt dizajnom izrađenim od drva.

Zanimljiv, drukčiji i poseban svakako je višefunkcionalan stol pravokutnog oblika koji ima svrhu klasičnog stola, ali i rješava problem s kojim se susreće mnogo čitača knjiga, prigodno nazvan “Bookmark table”.

– Knjigu čitamo i kada je odložimo, često ne znamo stranicu na kojoj smo se zaustavili prilikom čitanja. Stol na frontalnoj strani, ako ga tako postavimo, ima utore na koje se knjige mogu postaviti i koji tako mogu poslužiti i kao označivač stranica. Unutarnja strana stola zamišljena je za odlaganje knjiga, novina te sitnijih predmeta – objašnjavaju iz tvrtke Gala drvo.

Naravno, kada poželite, stolić možete okrenuti na klasičan način, s nogama prema tlu. No, i tada on ima svoju neobičnu dimenziju jer utori ostaju na gornjoj i kao takvi mogu poslužiti kao držači za daljinske upravljače, čaše za vino i slične stvari. Bookmark stolić proizvodi se u dimenzijama 51X51X38 centimetara od medijapana. Boju možete odabrati po izboru, a cijena je 680 kuna.

NE PROPUSTITE: Želite povećati svoj životni prostor? Evo nekoliko trikova!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije