veliko priznanje

DNNA svijeće i difuzori Donne Vekić i agencije Bruketa&Žinić&Grey uvršteni u postav muzeja u Singapuru

18.10.2023.
u 12:57

Smješten u srcu singapurske četvrti Marina Bay, Red Dot muzej istaknuta je znamenitost grada u kojoj se može vidjeti ponajbolji dizajn današnjice

Red Dot Design Museum Singapore izlaže odabrane dizajnerske projekte nagrađene na natjecanju Red Dot, koje slovi za najtraženiju međunarodnu oznaku kvalitete dizajna. Među njima je odnedavno i ambalaža DNNA mirisa za interijer tenisačice Donne Vekić. Mirise je kreirao Arnaud Fourré u poznatom parfemskom centru Grasse u Francuskoj, a brendirala ih je agencija Bruketa&Žinić&Grey.

Brend DNNA reflektira Donninu osobnost i inspirativnu priču njezinog puta do uspjeha. Pravi uspjeh ne dolazi preko noći, već su trud, znoj i suze integralni dio ove priče. Tako je pozicioniran i ovaj brend – dvije strane istog novčića, usponi i padovi koji čine svaku priču o uspjehu.

Dualnost kao središte brenda prikazana je i kroz dizajn ambalaže. Čelična kugla koja služi kao čep za gašenje svijeće simbol je tenisa i snage, dok fragilna staklena posuda predstavlja nježnost. Svaka je posuda jedinstvena i ručno izrađena od Murano stakla najviše kvalitete, puhana, grijana i hlađena, personalizirana potpisom Murano majstora Stefana Mattiella.

Smješten u srcu singapurske četvrti Marina Bay, muzej dizajna Red Dot istaknuta je znamenitost ovoga grada. Muzej se nalazi u restauriranoj staklenoj zgradi. Danas posjetiteljima nudi putovanje kroz sva područja suvremenog komunikacijskog i produkt dizajna.

Od najnovijih gadgeta i inovativnih potrošačkih proizvoda do vizualnih komunikacijskih kampanja koje potiču na razmišljanje, zbirka ovog muzeja prikazuje najnovije trendove i pruža pogled u budućnost.

DNNA svijeće i difuzori za interijere uspješan su poslovni projekt Donne Vekić. Danas se mogu pronaći na mjestima kao što su American Dream u New Yorku, Segraeti u Monte Carlu, The Mall of America u Minneapolisu, Belodoreu u Budimpešti, u luksuznom Anantara Resortu na Maldivima i u DNNA e-trgovini.

Uz uvrštenje u postav Red Dot muzeja dizajna u Singapuru i Red Dot nagradu, ovaj proizvod niže i druga priznanja za branding i dizajn. Osvojio je drugo mjesto u luksuznoj kategoriji najvećeg svjetskog natjecanja u dizajnu ambalaže Dieline, uz bok Lady Gagi i Don Perignonu. Rakođer je osvojio zlato na međunarodnom natjecanju Hiiibrand fokusiranom na brand dizajn.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije