EURO 2016.

Dječju sobu najlakše je premodulirati u navijačku

navijacki dom djeca pevec
Foto: Thinkstock
03.06.2016.
u 11:25

Razveselite svoje dijete i ispunite njegovu sobu navijačkim detaljima, a najefektniju promjenu postići ćete posteljinom s nogometnim motivima

Mališani koji su tijekom cijele godine zaluđeni nogometom, jedva čekaju da njihovi uzori, naši nogometni reprezentativci, istrče na teren na Europskom Prvenstvu. Klinci, koji i inače vole biti u dresovima svojih junaka, tjekom sljedećih mjesec dana poželjet će svoju ljubav prema reprezentaciji iskazivati i najvijanjem u domu.

Ukoliko niste spremni cijeli dom ogrnuti kockastim motivima, najlakši način je da dječju sobu, na tih mjesec dana, pretvorite u navijačko-nogometni kutak.

Vreće za sjedenje koje imitiraju nogometnu loptu, zavjese, posteljina i tepisi s nogometnim motivima bit će i voše nego dovoljan dekor. Ukoliko u dječjoj sobi nemate TV, ovo je trenutak kada biste mogli dopustiti taj lukusz svojim potomcima.

Foto: Josip Regović

Vreće za sjedenje koje imitiraju nogometnu loptu, zavjese, posteljina i tepisi s nogometnim motivima bit će i voše nego dovoljan dekor. Ukoliko u dječjoj sobi nemate TV, ovo je trenutak kada biste mogli dopustiti taj lukusz svojim potomcima.

Dodatna ideja za veselo društvo je natjecanje na nekoj od igraćih konzola u pauzama između utakmica. Škola je ionako završila i malci su zaslužili svojih pet minuta uživancije.

Foto: pixabay

Kako biste pak izbjegli nered, osigurajte djeci papirnate ili plastične čaše i tanjure, dakako s navijačkim obilježjima. Omogućite im da se ludiraju i s kockastim naočalama, predimenzioniranim kapama ili pak da idu u krevet u kockastim piđamama.

I ne brinite, neće vas nitko čudno gledati uživite li se i vi u navijačku atmosferu, a ako vam je nekim čudom ipak neugodno, uvijek se možete izvući na malce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije