NAVIJAČKI DOM

Deset ključnih savjeta za dom u vrijeme Eura

navijacki dom pevec
Foto: Shutterstock
03.06.2016.
u 11:05

Ovisno o dojmu koji želite postići, birajte decentnije detalje poput posuđa ili pak navijački naboj istaknite zastavom

Odbrojavanje do početka Europskog prvenstva je počelo, a da biste bili spremni za navijačku groznicu, donosimo vam savjete za uređenje doma u navijačkom duhu.

Dakako, to ne znači da morate kupiti sve što je pod navijačkom egidom niti cijeli dom „odjenuti“ u kockice, dovoljno je držati se sljedećih naputaka:

1. Kockasti stolnjak, salvete, tanjuri i čaše bit će zgodan dodatak domu u vrijeme utakmica, a lako ćete ih maknuti kada za to dođe vrijeme.

2. Imate li mališane ili ste i sami zaluđeni nogometom, investirajte u dresove, šalove, kape i druge navijačke rekvizite.

3. Tijekom EP-a obavezna oprema su grickalice i, u pravilu, pivo. I oni nose navijačko ruho tako da će se lako uklopiti u vaš koncept.

4. Ako pripadate radikalnijim navijačima, posegnite i za nacionalnom zastavom koju ćete ponosno istaknuti na vidljivom mjestu. U vrijeme kada igra reprezentacija nitko vam neće prigovarati zbog takvog „stylinga“ doma.

Foto: screenshot/facebook

5. Dakako, jedan je od preduvjeta za uživanje u utakmicama – dobar televizor.

6. Planirate li gledanje utakmica na otvorenom, uz roštilj, dovoljno je da na vrtu, terasu ili balkonu napravite navijački kutak.

7. Ciljate li na profinjeni, a opet navijački uređen dom, birajte posteljinu s nogometnim ili kockastim motivima.

8. Kako je riječ o sezonskom uređenju, nemojte razbacivati novac. Kupujte detalje koji će činiti razliku, a neće biti udar na budžet, primjerice papirnate ubruse, tanjure, stolnjake...

9. Ako ste ljubitelj slatkog, veselit će vas činjenica i da su keksi, čokolade, sladoledi... također poprimili navijačke boje. Ta pakiranja mogu imati i dekorativnu ulogu.

10. Ako ste svoj godišnji odmor tempirali u ovo vrijeme, budite kreativni, izradite sami ukrase za svoj dom u prepoznatljivim bojama reprezentacije.

Ključne riječi

Komentara 1

IP
ilyn_payne
10:31 12.06.2016.

kakav idiotski članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije