Novo

Dan Küchen kuhinje, poznate po dizajnu i kvaliteti, dobile svoj megastore u Zagrebu

05.10.2019.
u 10:56

U sklopu otvorenja prezentiran je i lebdeći otok od 400 kilograma, televizija koja se podiže iz samog štednjaka, sasvim novi štednjak koji više nije kvadratnog obliku nego pravokutnom te brojna druga kuhinjska oprema

Poznati austrijski proizvođač kuhinja, Dan Küchen predstavio je Domagoj Štefan, direktor, koji je uz malu pomoć Marijane Batinić posjetitelje proveo kroz novootvorenu poslovnicu i pozvao ih da otvore svaki kuhinjski ormarić i svaku ladicu.

I zaista, sa svakom novom kuhinjom, Dan Küchen je predstavio nešto novo. Bilo da želite kuhinju u kuhinji ili pak savršeno organiziranu kuhinju, na sve su mislili, i što je još važnije, sve je funkcionalno.

Unutar ladica, naime skriveni su uređaji pa tako jedna kuhinja sadrži sklopivu mesoreznicu unutar ladice, a sve one više-manje sadrže uložak za pribor za jelo, organizatore dubokih ladica te kante za smeće skrivene od pogleda.

U ponudi Dan Küchen Megastorea nalaze se kuhinje futurističkog dizajna, ali i one rustikalne, tradicionalne. Tako su boje koje dominiraju zagrebačkom novootvorenom poslovnicom smeđa i bijela,a dizajn tradicionalniji za hrvatsku publiku, kazao je Štefan.

 

Ipak, pogodnost austrijskog Dan Küchena za hrvatsko tržište, tvrdi on, sličnost je stilova hrvatske i austrijske publike što ovakve kuhinje čini pogodnima za naše tržište.

Kuhinjama dominira i takozvani Toplux dizajn, minimalistički izgled kuhinje bez potrebe za eksternim ručicama koje ove kuhinje čini još praktičnijima.

Svi kuhinjski elementi dizajnirani su da mogu izdržati 120 kilograma težine, a na otvorenju je to demonstrirala voditeljica Batinić koja je stala u otvorenu ladicu.

Foto: arhiva

Za nju, ove kuhinje predstavljaju fino uglađen i čist prostor, kazala je.

U sklopu otvorenja prezentiran je i lebdeći otok od 400 kilograma, televizija koja se podiže iz samog štednjaka, sasvim novi štednjak koji više nije kvadratnog obliku nego pravokutnom te brojna druga kuhinjska oprema.

Većina kuhinja sadrži i zaštitni znak Dan Küchen kuhinja, a to su police za začine koje osim funkcionalne uloge preuzimaju i ulogu dizajna.

Izbor kuhinja seže od futurističkog do onih tradicionalnog, rustikalnog dizajna, kakve su favorit voditeljice Batinić koja je na otvorenju zaključila kako je „Za sve žene, a i moderne muškarce, ljubav u Dan Küchen kuhinjama“. Adresa kuhinjskog megastorea je Ljudevita Posavskog 43.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije