novo

Concept store za dom Babushka Boutique lansirao web shop u Hrvatskoj

Martina Skrobot
29.04.2021.
u 12:03

U svojoj ponudi imaju jedinstvene predmete za kućanstvo, razne kreativne planere, inspirativne kartice, dizajnirane poklone, lifestyle proizvode, ručno izrađeni nakit i dječje proizvode te posebnu kolekciju za muškarce

Nakon što je u listopadu prošle godine, concept store Babushka otvorio svoja vrata u Zagrebu, predstavio je i svoj web shop, napravljen za područje Hrvatske. Brojni obožavatelji ove oaze dizajnerskih rukotvorina i poznatih svjetskih brendova, od sada će moći naručiti svoje omiljene proizvode iz udobnosti svojeg doma.

Foto: Martina Skrobot

Babushka Boutique ima svoj web shop već godinama i moglo se naručivati iz svih dijelova svijeta, uključujući i Hrvatsku, ali, kako kažu iz Babushke, željeli su napraviti poseban web shop, za područje Hrvatske, kako bi im zahvalili za povjerenje te kako bi još brže dobili proizvode na kućnu adresu jer će se sve slati iz Zagreba.

Foto: Martina Skrobot

Naravno, proizvode će moći naručiti i kupci diljem svijeta jer web shop ima proizvode koji se nalaze u zagrebačkoj trgovini, a razlikuju se od proizvoda koji se mogu naći u Sloveniji i na njihovom web shopu.

Foto: Martina Skrobot

Još jedan vrlo bitan razlog zbog kojeg je nastao web shop je epidemiološka situacija u svijetu. Iako se u trgovini i kupci i djelatnici strogo pridržavaju svih mjera propisanih od nadležnih tijela, željeli smo biti spremni za svaku situaciju, a web shop nam tu spremnost omogućuje.

Foto: Martina Skrobot

Podsjetimo, u svojoj ponudi imaju jedinstvene predmete za kućanstvo, razne kreativne planere, inspirativne kartice, dizajnirane poklone, lifestyle proizvode, ručno izrađeni nakit i dječje proizvode te posebnu kolekciju za muškarce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije