home selekcija

Borba modnih brendova preselila se s odjeće na namještaj i detalje za dom

Next Home
19.02.2021.
u 13:36

Uz Arket, H&M Home, Zaru Home, Primark Home, Next Home, borbu za ovaj dio kolača najavio je i Mango koji će svoju liniju Casa uskoro lansirati

Ako znate kako bi trebao izgledati vaš dom iz snova, ali nemate pojma kako to pretvoriti u stvarnost, stvari su postale puno jednostavnije lansiranjem virtualnih savjetovanja koje nudi Next Home.

Foto: Next Home

Next, koji je napoznatiji po svojim modnim linijama, ima i liniju za opremanje doma, a u sklopu nje nudi i konzultacije kojima je cilj kupcima pomoćo da postignu dom iz snova. Dostupne su dvije vrste sastanaka - usluge savjetovanja o dizajnu domova i konzultacije za odabir ili popravak kauča.

Foto: Next Home

Osim toga, Next Home je predstavio o novu, proljetnu kolekciju namještaja i detalja za dom u kojoj je u fokusu uređenje dnevne sobe i to u popularnim pastelnim nijansama i neutračnim tonovima.

Foto: Next Home

Borba modnih brendova preselila se i u Home segment na kojem je sve veća konkurencija. Uz Arket, H&M Home, Zaru Home, Primark Home, Next Home, borbu za ovaj dio kolača najavio je i Mango koji će svoju liniju Casa uskoro lansirati!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije