prava pomama

Bežične lampe su 'it' trend rasvjete koji spaja oblik i funkciju

Ikea
16.01.2024.
u 14:21

Bežične i punjive svjetiljke svestrani su dodaci domu zbog svog praktičnog dizajna koji im omogućuje postavljanje bilo gdje bez potrebe da se oslanjaju na prisutnost električnih utičnica

Najbolje bežične lampe brzo su postale povoljan dodatak u domovima za osvjetljavanje onih često zanemarenih kutaka u domu. Ne samo da ih imate slobodu postaviti bilo gdje bez brige o pronalaženju obližnje utičnice, već su i dragulj u održavanju čistog prostora bez žica. Kao rezultat toga, uvjereni smo da su bežične lampe – također poznate kao punjive – trend rasvjete koji će samo nastaviti pronalaziti svoje uporište još više kako budemo napredovali tijekom 2024. Jo Plant, voditeljica dizajna u Pooky Lightingu pripisuje rastuću popularnosti do 'korisne kombinacije oblika i funkcije'.

Foto: Amazon

Kao što smo spomenuli, bežične i punjive svjetiljke svestrani su dodaci domu zbog svog praktičnog dizajna koji im omogućuje postavljanje bilo gdje bez potrebe da se oslanjaju na prisutnost električnih utičnica.

Foto: Amazon

Odgovarajuća je rasvjeta za odgovarajuću situaciju važna za zdravlje uma i tijela. Pametna rasvjeta pomaže pri postizanju željena ugođaja. Ove lampe omogućavaju da u jednom potezu prigušite svjetlo, isključite ili uključite lampu, promijenite boju svjetla pomoću daljinskog upravljača ili aplikacije. Postoje stolne, podne i zidne bežične lampe, a cijene se kreću od 13 eura naviše.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije