novo na tržištu

Barbie živi u kući Dreamhouse na Malibuu, a za 40 eura i vaš dom može mirisati poput njezinog

Homesick
20.06.2023.
u 10:30

Novu svijeću Barbie Dreamhouse kreirao je Homesick u suradnji s Mattelom uoči premijere Barbie filma. Njegov prepoznatljivi miris osmišljen je kako bi uhvatio miris Malibua, gdje Barbie živi: ima note slatkog božura, ružičastog jasmina i plišanog baršuna za sanjivu mješavinu koja može transformirati svaki prostor u Dreamhouse

Uz izlazak filma o Barbie (premijera filma u SAD-u je 21. srpnja) - Barbie groznica vrtoglavo raste. HGTV-ova serija Barbie Dreamhouse Challenge uskoro će se pokrenuti, Ruggable ima kolekciju tepiha inspiriranih najpoznatijom lutkom na svijetu, a svijet je možda nakratko ostao bez ružičaste boje. Drugim riječima, svi se slažu s žarko ružičastim, razigranim izgledom svojstvenim za Barbie. A sad je tržište zaludila mirisna svijeća koja savršeno dočarava miris Barbiena kultng doma zvanog - Dreamhouse.

Foto: Homesick

Novu svijeću Barbie Dreamhouse kreirao je Homesick u suradnji s Mattelom uoči premijere Barbie filma. Njegov prepoznatljivi miris osmišljen je kako bi uhvatio miris Malibua, gdje Barbie živi: ima note slatkog božura, ružičastog jasmina i plišanog baršuna za sanjivu mješavinu koja može transformirati svaki prostor u Dreamhouse (nije potrebna ružičasta boja).

Foto: Homesick

Kao i sve Homesickove svijeće, male su serije i izrađene su od prirodne mješavine sojinog voska. Sama posuda za svijeće je jednostavnog staklenog oblika prepoznatljivog Homesick-a, s bijelom etiketom i klasičnim prljavo bijelim voskom, ali pakiranje je ono gdje Barbiecore blista: kutija je prepoznatljiva Barbie ružičasta, inspirirana kutijama za Barbie lutke. "Bez obzira na generaciju, svatko u našem timu ima posebnu, jedinstvenu vezu s Barbie, pa nam je bila čast dobiti zadatak oživjeti njezinu osnažujuću esenciju kroz miris", rekla je Lauren McCord, generalna menadžerica tima Homesick. Cijena svijeće je 40 eura, a može se naručiti putem weba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije