LJETNA INSPIRACIJA

9 sjajnih prijeloga za dom u trendi pastelnim tonovima

pastelni tonovi interijer
Foto: Thinkstock
1/17
17.06.2016.
u 15:44

Budite i vi dio trenda i ispunite svoj interijer detaljima ili komadima namještaja u nježnim nijansama plave, žute, ružičaste ili ljubičaste

Nježni tonovi svijetlo plave, žute, ružičaste ili ljubičaste nisu nipošto neka retro stilska priča kada je uređenje interijera u pitanju, niti su rezervirane isključivo za dječje ili djevojačke interijere. Prema Panetoneu, one su trend ove sezone, naročito svijetlo plava i svijetlo ružičasta

Dakle, boje koje su većini pri dnu liste kada opremaju stan sada su stiski 'must have' i vjerujemo da će vas Panetone, kao i naša inspiracija prijedloga iz domaćih trgovina potaknuti da počnete o njima razmišljati kao ozbiljnim nijansama kojima bi mogli napraviti brzi makeover.

Dopustite da pastelni tonovi zažive u vašem domu uz pomoć detalja i ponekog komada namještaja!

Foto: Promo

Lepršave kutije prikladne za odlaganje manjih stvari poput nakita, šalova ili drugih dodataka, mogu se slagati jedna u drugu kako bi se uštedio prostor (Ikea, 119 kn)

Foto: Promo
Želite li kvalitetnu pamučnu posteljinu s neobičnijim uzorkom i u nježnim pastelnim tonovima, onda je ovo rješenje za vas (Zara Home, 299 kn)

Foto: Promo
Shabby chic voli i rado upotrebljava pastelne tonove, o čemu svjedoči i ova staklena komoda, idealna za hodnik, blagovanje ili dnevnu sobu (Vivre, 3219 kn)

Foto: Promo
Veseo ukrasni jastuk u pop art stilu bit će 'točka na i' u djevojačkim sobama i ženskim interijerima (Vivre, 84 kn)

Foto: Promo
Sitni detalji poput ovih svjećnjaka podići će atmosferu u domu na višu razinu i utopliti prostor (Emmezeta, 29,90 komad)

Foto: Promo
Udobna mini kutna garnitura za sjedenje jednostavno poziva na odmor i opuštanje nakon napornog dana (Ikea, 4999 kn)

Foto: Promo
Romantična stolica, ružičaste boje, unijet će duh prošlog stoljeća u vaš vrt ili na terasu i pojačati užitak ljetnih večeri na otvorenom (Lesnina, 299 kn)

Foto: Promo
Poželjno je da posve praktičan komad kojim ćete svoje zelenilo održavati u formi ima i atraktivan izgled (Vivre, 69 kn)

Foto: Promo
Posudice za creme brulee podnose visoke temperature pa ih možete koristiti i u pećnici, ali će dobro poslužiti i za salate, namaze i deserte (Bella Forma, 86 kn set)

>>Pravo malo žensko carstvo u pastelnim tonovima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije