Promo

3D print tehnologija i u kupaonskoj opremi

Grohe
05.02.2018.
u 11:16

Sajam u Milanu ponudit će brojne inovacije

GROHE, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, i u 2018. godini nastavlja svojom inovativnom snagom osvajati tržište. Nove, inteligentne tehnologije i trendovske inovacije i prestižne nagrade obilježile su 2017. godinu, a početak 2018. također obećava: GROHE, među ostalim, u svoju proizvodnu tehnologiju uvodi i 3D print!

U nadolazećim mjesecima, među ostalim, planira proširenje proizvodnje kupaonske opreme metodom 3D printa te provođenje prvih testiranja tom tehnologijom proizvedenih sanitarija u novom pilot projektu.

Uz to, GROHE tuš WC-a Sensia Arena je trenutno najnagrađivaniji tuš WC koji je do sada osvojio čak 14 nagrada za dizajn, najavljuje se i prvo sudjelovanje tvrtke na nadolazećem Sajmu dizajna u Milanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije