ŠTO IMA NA CITY PLACU

Veronika - mlječni proizvodi s tradicijom

city plac
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
27.09.2015.
u 15:22

Veronika u svojoj ponudi ima potpuno svježe, prirodne proizvode,bez konzervansa koji su još davno prepoznati od kupaca

Mini mljekara Veronika d.o.o., počela je s radom početkom 2000. godine. Mlijeko koje se preradi u Mini mljekari Veronika zadržava izvornu kvalitetu što podrazumijeva da ima i okus i miris, stoga Mini mljekara Veronika u svojoj ponudi ima potpuno svježe, prirodne proizvode,bez konzervansa, razno raznih kemijskih dodataka koji se danas nude na tržištu.

Kupcima na City Placu nudi široku lepeza proizvoda: mlijeko, svježi sir, polutvrdi sireve (Taborgradski i Jurek), vinogradrski slani sir, maslac, kajmak, vrhnja 12%, 20% i 30% mliječne masti, čvrsti i tekući jogurt, mliječni namaz, stepko, sirutku... Svi proizvodi proizvedeni su na tradicionalan način prema recepturama naših starih iz pažljivo odabranog domaćeg mlijeka, na potpuno prirodan način, bez dodatka konzervansa.

Mini mljekara Veronika trudi se svakodnevno plasirati na tržište proizvod visoke kvalitete, pritom osluškuju potrebe kupaca i tržišta i tome prilagođavaju svoj asortiman koji je sada dostupan i svima koji posjete City plac. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije