Tržnica u CC1 Westu

Pravo mjesto za kupnju namirnica u hladne kišne dane

city plac
Foto: Batat
19.02.2016.
u 09:45

Posebna ponuda na City Placu, najmodernjnijoj gradskoj tržnici ovaj tjedan uključuje OPG Oliver Sršen, OPG Živko Dražin, OPG Dragica Tkalec i Cannabio

City Plac, najmodernija gradska tržnica, ovih je dana i dalje u znaku Dalmacije. U prostoru u prizemlju City Centera one West, u kojem se nalazi, do nedjelje će biti dva gostujuća štanda koja nude autentične i originalne proizvode s juga Hrvatske.

OPG Oliver Sršen iz Opuzena, koji ima 50-godišnju tradiciju, već je oduševio sve koji su kušali njegovu neretvansku naranču, limun, kivi, suhe smokve i grejpfrut te jedinstveni džem od mandarina. Ništa manje popularan na ovoj tržnici nije ni OPG Živko Dražin iz Kaštel Kambelovca sa svojim originalnim i zaštićenim proizvodom – pepefišem, neobičnom kombinacijom mariniranih inćuna i crvenih papričica, a nudi još i kapare, masline, maslinovo ulje, slane inćune te motar travu.

Foto: Promo fotografija

Također, dio City Placa do 6. ožujka bit će Cannabio, sad već stalni gost, s asortimanom proizvoda od industrijske konoplje, a do kraja ovog tjedna i OPG Dragica Tkalec iz Osijeka sa zimnicom napravljenom na tradicionalan način te domaćim sokom od rajčice.

Za malo veću opskrbu zdravim namirnicama svakako vrijedi svratiti do Batata. Naime, u ove kišne dane, kada se malo kome da šetati po gradskim tržnicama, najbolje je da ovdje nabavite “špeceraj”, a imaju jako raznoliku ponudu voća i povrća – jabuke, naranče, limun, mrkvu, luk, krumpir, batat, kupus, celer, brokulu, prokulice, cvjetaču, blitvu, rotkvice...
City Plac, osim navedenog, nudi i mlijeko i mliječne proizvode, desetke vrsta sireva najpoznatijih domaćih sirana, med, suhomesnate delicije... Tržnica radi svaki dan do 21 sat.

>>Omiljena gradska tržnica u znaku je popularne superhrane - proizvoda od konoplje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije