CITY PLAC

Spojite nabavu namirnica s radionicom oslikavanja pisanica

22.03.2016., Bjelovar, - Izrada pisanica, najprepoznatljivijeg simbola Uskrsa.   Photo: Damir Spehar/PIXSELL
25.03.2016.
u 14:19

Najmlađi placu u gradu Zagrebu na Veliku subotu nudi posjetiteljima mogućnost sudjelovanja u kreativnoj radionici

City Plac nezaobilazna je destinacija želite li imati zdrav i ukusan uskrsni stol, bilo da je tradicionalan ili moderan. Za svježe meso tu su štandovi mesne industrije Ravlić i Purexa, suhomesnate delicije mogu se pronaći kod Kudelića, sirevi kod Gligore, povrće kod Batata, mliječni proizvodi u Mini mljekari Veronika...

Na tržnici u prizemlju City Centera one West zaista ne nedostaje ništa za zaokruženu kupnju svježih i kvalitetnih namirnica. City Plac radit će u subotu do 21 sat, na Uskrs ne radi, a na Uskrsni ponedjeljak na snazi je uobičajeno radno vrijeme. U subotu će biti održana prigodna radionica kreativnog ukrašavanja pisanica u raznim tehnikama, od 9 do 18 sati, gdje će posjetitelji moći to sami napraviti pod vodstvom kreativaca iz Udruge Kis.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Uz to, na City Placu do 26. ožujka gostuje OPG Ivoš koji nudi matični sok i džem od kupine, džem od maline te sirupe od bazge i metvice, sve dobiveno iz plodova s nedirnutih nasada nedaleko od Vrbovca. Tu je i OPG Bončić s domaćim mlincima od običnog i integralnog brašna, domaćim kruhom, suhim kolačima poput breskvica i raznim džemovima...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije