DIVNA IZVEDBA

Unikatna kuhinja od paleta u koju ćete se zaljubiti!

kuhinaj od paleta
Foto: Dāru/Level 52
1/5
16.12.2015.
u 13:02

Nakon što je izradio jedan element od paleta, naručitelj je dao Edisu Sejdinoviću da mu izradi cijelu kuhinju

Domosferin bloger Matija Kašner oduševio se originalnom kuhinjom koja je izašla iz labinske radionice Edisa Sejdinovića. Iako bi netko pomislio da su ta dva kreativca ljuta konkurencija, oni su upravo suprotno – dobri prijatelji koje povezuje želja za izradom unikatnih komada namještaja od paleta.

Ova funkcionalna i jedinstvena kuhinja napravljena od rabljenih paleta produžetak je suradnje koja je počela izradom jednog zasebnog kuhinjskog elementa. Zadovoljan i fasciniran naručitelj dao je Edisu odriješene ruke u kreaciji kompletne kuhinje!

Foto: Dāru/Level 52

Izrada ovakve kuhinje prolazi kroz nekoliko faza. Prva je rastavljanje paleta koje će se koristiti u izradi. Odstranjuju se čavli i drugi neželjeni dijelovi te se odabire dovoljno kvalitetan materijal za rad.

Slijedi sastavljanje dasaka paleta u panele. One se lijepe i stežu kako bi se dobila dovoljno velika površina koja se može rezati i krojiti.

Nakon toga, paneli se prema nacrtu "kroje" – režu se na mjeru, bruse i spajaju u elemente. Po završetku izrade elemenata slijedi finalna obrada i bojenje.

Trebamo li reći da su po završetku posla svi bili prezadovoljni – i naručitelj i majstor. Uostalom, u to se možete uvjeriti u fotogaleriji!

Ostale kolumne Matije Kašnera pročitajte na portalu Domosfera!

Ključne riječi

Komentara 1

LA
LANA555
23:24 16.12.2015.

Bas je ok .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije