MESNI ŠTAND NA CITY PLACU

Sad su kod Kudelića baš popularni špek i čvarci

Kudelić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
19.11.2015.
u 08:30

Prerađevine industrije iz Bedenice isključivo su od domaćeg mesa iz njihova uzgoja ili od kooperanata s područja Svetog Ivana Zeline

Govedina, junetina, teletina, svinjetina, baš sve vrste mesa, govori Snježana Jakopec, mogu se naći na štandu Kudelić mesne industrije na City placu u City centru one West. Zagrepčani ondje dolaze i po slaninu, čvarke, krvavice, domaću svinjsku mast te jeger.

– Prerađevine su to od pravog domaćeg mesa. Mi imamo mesnice, meso se prodaje i u raznim trgovinama, a sve je naše ili dolazi od kooperanta, malih gospodarstava iz naše blizine oko Svetog Ivana Zeline – objašnjava S. Jakopec.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Sjedište je Kudelić mesne industrije u Bedenici, a njihovu ponudu već dobro poznaju u Zagrebu pa na City placu nije bilo potrebno posebno privlačiti kupce, jednostavno su izložili proizvode koje i inače nude.

– Posebno se sad ljudima sviđaju čvarci, kojih je kilogram sto kuna, a popularna je i slanina, po cijeni od 69,90, za koju se kupci često šale da im damo “malo tog kancerogenog špeka” – komentira Snježana Jakopec nedavni nalaz znanstvenika koji govori da je slanina opasna. No, pravi ljubitelji mesa, zaključuje, na njihov se štand vraćaju bez straha.

Ključne riječi

Komentara 1

J3
j38k32
13:09 23.11.2015.

Konacno postajemo svjesi zdrave i prirodne hrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije