ZAGREBAČKI HYDE PARK

Prekrasni stanovi s pogledom na zelenilo Maksimira

stan
Foto: domosfera.hr
1/5
04.11.2015.
u 14:52

Kupnja nekretnina iz ovog projekta moguća je po povoljnim kunskim kreditima Zagrebačke banke u sklopu ponude Uđite na prava vrata koja vrijedi do kraja godine

Želiš li investirati u kupnju nekretnine na lokaciji koja je uklopljena u zeleni okoliš, a nalazi se u centru Zagreba te iskoristiti povoljne uvjete stambenog kreditiranja onda je kupnja stana u Stambeno-poslovnom centru Maksimir upravo ono što tražiš.

Savjetujemo da odluku doneseš što prije jer je, nakon što je ljetos ponovno započela prodaja, na toj lokaciji prodano petnaestak stanova te je trenutačno na raspolaganju samo još 30-ak stanova površine od 35 do 190 četvornih metara, različitih tlocrta (od jednosobnih do peterosobnih), te 69 garaža i 20 parkirnih mjesta u prizemlju i podzemnim garažama. Zanimljivo je da najveći interes vlada za većim, uglavnom četverosobnim stanovima.

Foto: domosfera.hr

Podsjećamo da je kupnja nekretnina iz ovog projekta moguća po povoljnim kunskim kreditima Zagrebačke banke u sklopu ponude Uđite na prava vrata koja vrijedi do kraja godine. Stanovi se prodaju po cijeni od 1.750 do 2.300 eura po četvornom metru, a prodavatelj nudi popust na gotovinske uplate.

Udobni i funkcionalni stanovi puni su svjetla i praktično projektirani. Dvostrane su i trostrane orijentacije s odgovarajućim loggiama i terasama, iznimno kvalitetno sagrađeni s bogatom opremom i prirodnim materijalima. Opremljeni su aluminijskom stolarijom, klima uređajima, protuprovalnim vratima, videoportafonima, antenskim priključcima u svakoj sobi, a krase ih i kvalitetne podne obloge.

Foto: domosfera.hr

Ovisno o karakteristikama, stanovi imaju energetski certifikate A i B, a manji broj njih C. Stambeno-poslovni centar Maksimir nalazi se u Kesterčanekovoj ulici tik do, za mnoge, najljepšeg zagrebačkog parka, parka Maksimir. Ta je lokacija idealna za sve koji su navikli na život u centru grada, ali istovremeno žele zadržati intimu i uživati u čarima prirode. U sklopu objekta je i mali trg na kojem stanari na raspolaganju imaju različite sportske i zabavne sadržaje.

Također, u blizini su škola, vrtić, pošta, banka, sportsko-rekreativni centar i KBC-a Zagreb (Rebro). Lokacija je dobro prometno povezana.

Zavirite u ponudu Uđite na prava vrata na portalu Domosfera!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije