Poklon-bon

Nagrađujemo! Najljepši zimski vrt obitelji iz Remeta

Nagrađujemo! Najljepši zimski vrt obitelji iz Remeta
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
22.12.2012.
u 15:48

U zimskom vrtu obitelji Valerije Osrečak Ključarić sve se šareni od cvijeća.

Naša čitateljica Valerija Osrečak Ključarić iz zagrebačkih Remeta dobitnica je drugog poklon-bona Vrtnog centra Kalija, vrijednog 200 kuna. Ovu nagradu donio joj je zimski vrt u obiteljskoj kući, koji smo ranije predstavili. Poklon-bon stići će na njezinu kućnu adresu.

FOTO Zimski vrt podno Sljemena krase ciklame i kaktusi

U zimskom vrtu obitelji Valerije Osrečak Ključarić sve se šareni od cvijeća. Rascvjetale su ciklame, božićni kaktus, a i pelargonije, koje je gospođa Valerija na vrijeme sklonila pred zimom, još uvijek se ne daju. U zimskom cvjetnom carstvu uživa cijela obitelj, a pridružuju im se i njihovi kućni ljubimci, tri udomljene mačke. Zimski vrt nastao je samo zato što svake jeseni nisu znali kamo s cvijećem koje zimi ne može ostati u vrtu. Tako već dvije i pol godine i zimi uživaju u ljepoti cvijeća.

I u vašem domu cvjetaju razne biljke ili raste egzotično cvijeće. Sami ga razmnožavate ili vam je procvjetala biljka koja baš ne cvate često. Imate zimski vrt, pokažite nam što raste u njemu, što ste zasadili, gdje ste to nabavili i kako ste svoj vrt uredili. Opišite nam što ste sve zasadili, što vam je procvjetalo, kako njegujete svoje cvijeće, otkrijte nam tajnu svoga uspjeha. Slikajte svoje biljke, pošaljite na našu mail adresu domivrt@vecernji.net

Šaljete li pismo, adresa je Večernji list, Dom i vrt, Oreškovićeva 6H/1, Zagreb. Izabrat ćemo najbolje i nagraditi poklon-bonom Vrtnog centra Kalia.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije