sos

Inovativni jastučići - prirodna zaštita od komaraca!

Aplikacijom na mobitelu otjerajte komarce
Robert Anic/PIXSELL
23.06.2023.
u 08:41

Ne bode samo jedan komarac, već vas, u potrazi za hranom, napadaju ženke nekoliko vrsta (zamislite, samo u Kopačkom ritu žive 22 vrste komaraca) , pa nađete li im se u fokusu trebate zaštitu

Vikend putovanja, godišnji odmori ali i druženja i boravak u prirodi mnogima pune baterije. Sve dok se ne sretnete s često nevidljivim neprijateljem koji iako je mali, pokazuje svu svoju nadmoć. Posebno sada kad je iza nas kišovit i vlažan početak proljeća, koji je pogodovao njihovom razmnožavanju. Ne bode samo jedan komarac, već vas, u potrazi za hranom, napadaju ženke nekoliko vrsta (zamislite, samo u Kopačkom ritu žive 22 vrste komaraca) , pa nađete li im se u fokusu trebate zaštitu.  

Kako bi koža ostala zaštićena, a vi u skladu s prirodom, talijanski brend Mosquitan predstavlja tri odlična proizvoda za zaštitu kože djece i odraslih. Ono što je posebno kod ovih proizvoda je to kako su svi stvoreni kombiniranjem isključivo prirodnih sastojaka koji štite ali i njeguju kožu, a mogu se kupiti u svim dm trgovinama, boljim ljekarnama i putem web shopa. 

U Mosquitan liniji nalaze se tri proizvoda - Mosquitan patch koji štite od uboda, te dva proizvoda koji su odličan način za trenutno smirivanje kože nakon uboda - roll on za odrasle i preslatki stikeri za mališane. 

Mosquitan patch samoljepljivi jastučići za zaštitu od komaraca oko tijela stvaraju oblak eteričnog ulja koji štiti od uboda. Koncentrirana formula i tehnologija mikrokapsula koje se aktiviraju pritiskom na sredinu proizvoda prije stavljanja na tijelo, čine proizvod prikladnim za uporabu u zatvorenim i otvorenim prostorima, te za cijelu obitelj. Zahvaljujući vodootpornom i hipoalergijskom ljepilu, eterična ulja koja se oslobađaju iz mikrokapsula ne dolaze u kontakt s kožom. 

Mosquitan roll on je odličan proizvod za umirivanje kože nakon uboda! U svom sastavu ima mimozu, mentu, korijen kestena, aloe veru te neven koji djeluju na poseban način. Zbog svog sastava proizvod je blagotvoran za kožu cijele obitelji, a osim djelovanja na kožu nakon uboda komaraca, ovim roll onom možete smiriti i opekotine od meduze i vlasulje.

Mosquitan stickers afterbite su inovativne naljepnice koje stavite na ubod komarca. Trenutno umiruje i ublažava svrbež, otok, crvenilo i nadraženost kože kod uboda komaraca.

U svom sastavu ovaj proizvod ima neven, lavandu, zantoksil, vitamine E i F i pepermint s osvježavajućim djelovanjem. Dermatološki testiran, a  zbog svojeg odličnog sastava pogodan je za cijelu obitelj - od dojenčeta do baka i djedova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije