ŠTO IMA NA CITY PLACU

Kudelić - specijalisti za delicije od mesa

city plac
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
27.09.2015.
u 14:59

Kudelić se osobito ponosi svojom domaćom kobasicom izrađenoj prema tradicionalnoj recepturi koja se u obitelji prenosi generacijama

Od osnutka poduzeća Kudelić d.o.o. i  pokretanja proizvodnje mesnih delicija ono se vodi kvalitetom i zadovoljstvom kupaca, jer će se samo zadovoljan kupac vratiti i ponoviti kupnju. S vremenom je poduzeće raslo i razvijalo se zahvaljujući odnosu povjerenja između kupaca i poduzeća te sad zapošljava preko 120 stručnih, predanih i motiviranih zaposlenika.

Kvaliteta lokalnih sirovina i konstantno ulaganje u tehnološki napredak kao i edukaciju zaposlenika osiguravaju vrhunske standarde kvalitete. U svom asortimanu u sklopu City placa, poduzeće nudi kobasice, polutrajne salame, trajne proizvode, konzerve, pečene i dimljene proizvode, kao i delikatese. Posebno bismo izdvojili domaću kobasicu rađenu prema tradicionalnoj recepturi koja se u obitelji Kudelić prenosi generacijama, a može se konzumirati kao sušena ili za kuhanje. Još jedan proizvod na kojeg su ponosni Grof, prava domaća šunka, a robna marka Zagrebačke županije čija oznaka ''Proizvod Zagrebačke županije'' potvrđuje da je Grof izvorni domaći proizvod. 

Proizvodi se od svinja uzgojenih na području Zagrebačke županije, tradicionalnom metodom i ručnom obradom kakva se koristi od davnina. U svom asortimanu imaju i domaću mesnatu slaninu, domaći kulen, dimljenu kao i pečenu vratinu, zatim domaći jeger te više vrsta salama poput zimske, bečke, prigorske, šunke za pizzu, pariške, mortadele, te paštetu i mesni narezak.

Poduzeće je i inače prisutno na zagrebačkim tržnicama Trešnjevci, Kvatriću i Dubravi pa je prisutnost na City placu samo logičan nastavak slijeda, kažu. Naši kupci cijene kvalitetan domaći proizvod, a naše je da im maksimalno izađemo u susret osluškujući njihove želje i potrebe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije