ZELENA GRADNJA

Kreće 6. modul edukacije o zelenoj gradnji

zelena gradnja
Foto: Thinkstock
10.02.2015.
u 10:04

Ovaj modul usmjeren je na razumijevanje načina izrade nacrta, izgradnje i upravljanja zelenim radnim i životnim prostorima

U hotelu Esplanade, 19.02.2015. godine s početkom u 09:00 sati, održava se šesti po redu modul u sklopu 4. generacije Green Building Professional 2014/2015 pod nazivom "Kreiranje i upravljanje zelenijim radnim i životnim prostorima".

Ovaj modul usmjeren je na razumijevanje načina izrade nacrta, izgradnje i upravljanja zelenim radnim i životnim prostorima. U sklopu ovog modula polaznicima će biti predstavljeni ključni parametri o različitim održivim uredskim rješenjima, uključujući razvijanje programa „zelenog ureda“, kao i dobivanje međunarodno priznatih certifikata zelene gradnje za poslovne zgrade. Kako projektirati i graditi nearly zero i pasivne kuće, naselja i urbane zone, dodatne su teme ovog edukativnog modula.

Predavačice će biti dr. sc. Borka Bobovec, pomoćnica ministrice za graditeljstvo i energetsku učinkovitost u zgradarstvu te dr. sc. Vlasta Zanki iz HEP ESCO-a d.o.o.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije