IZLAGAČI NA CITY PLACU

Bakino domaće: Tko jednom proba, uvijek nam se vraća

Bakino domaće
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
14.11.2015.
u 09:30

Na svome štandu nude mlince bez jaja, tjesteninu od integralnog brašna...

Sva tjestenina izrađuje se ručno po bakinu receptu. Ime Bakino domaće stoga nije nimalo neobično za manufakturu u Dubravi, koja se svojom širokom paletom tjestenina predstavlja kupcima i na City placu u City Centeru one West.

– Mlinci, vučene kore za savijače, rezanci, tjestenine – nabraja Martina Brezovec sve što se može naći na njezinu štandu. Kupci, dodaje, uživaju u domaćim tjesteninama, a ne smetaju im ni male nesavršenosti koje ionako, govori, može imati samo pravi domaći proizvod.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

– Nisu to mane, samo prednosti. Primjerice, svaka kora za savijače neće biti iste debljine, ali upravo je to i znak da je rađeno ručno – objašnjava M. Brezovec te dodaje kako se u Bakinu domaćem kupiti može i tjestenina bez jaja, ona od integralnog brašna, ali i sa špinatom. Mlinci bez jaja posebno su zanimljivi Zagrepčanima, kao i rezanci od integralnog brašna, koji također dolaze u varijanti svježih i sušenih.

– Kore su pakirane u pakete po kilogram te stoje 22 kune, dok je ostala tjestenina pakirana u pakete po pola kilograma. Rezanci koštaju 12 kuna, pužići i ostala tjestenina 10, mlinci bez jaja 12 su kuna, dok oni s jajima stoje 13 – precizna je Martina Brezovec, koja Bakino domaće, dodaje, inače prodaje i na "klasičnom placu". Ondje već, govori, ima stalne mušterije, a počela ih je stjecati i na City placu.

– Tko proba jednom, obvezno se vraća kod nas – sa smiješkom zaključuju na štandu Bakino domaće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije