na visokoj nozi

Najluksuzniji stanovi za najam u Zagrebu, evo što dobivate za 4000 eura mjesečno

njuskalo.hr
07.09.2023.
u 06:00

Nekretnine za najam doživljavaju pravu renesansu pa ne čudi da je na tržištu i sve više luksuznih stanova. Njihov mjesečni najam kreće se od 3500 eura naviše

Luksuzni stanovi za najam u Zagrebu su sveprisutniji, a sve ih karakterizira top lokacija, prostranost i, uglavnom, dizajnerski interijer. Provjerili smo kakvo je stanje na tržištu i od oglasa na njuškalu izdvojili najatraktivnije luksuzne nekretnine.

Gornje Prekrižje, stan od 300 kvadrata, 4000 eura

Foto: njuskalo.hr

Dvoetažni stan u novogradnji na top lokaciji u ulici Gornje Prekrižje. Kat- ima 220 m2, a prizemlje 80 m2 s izlaskom u ograđeni vrt od 50 0m2. Ima 3 garažna i 2 vanjska parkirna mjesta.

Tuškanac, 150 m2, 4000 eura

Foto: njuskalo.hr

Nekorišten, potpuno nov i predivan 5-sobni stan u novijoj zgradi na Tuškancu. Sastoji se od ogromnog dnevnog boravka s velikom staklenom stijenom iz koje se ide na prekrasan privatan vrt okrenut prema šumi, blagavaone, kuhinje, master sobe s kupaonom, 2 velike spavaće sobe te manje radne / gostinjske, te još jedne kupaone. U stanu su korišteni vrhunski materijali i aparati.

Novogradnja na Ribnjaku, 150 m2, 4000 eura

Foto: njuskalo.hr

Ekskluzivan, moderan četverosoban stan s 2 garaže na 1. katu luksuzne novogradnje (2022.) u strogom centru grada. Sastoji se od ulaznog hodnika, open space boravka s blagovaonskim dijelom i kuhinjom, 3 spavaće sobe,  radne sobe, 2 kupaonice, garderobe, vešeraja i vrta. Orjentacija stana sjever-zapad. Opremljen vrhunskom i kvalitetnom opremom te modernim i inovativnim rješenjima.

Park Kneževa, 118 m2, 3600 eura

Foto: njuskalo.hr

Iznajmljuje se prekrasna novogradnja u ulici Kneza Borne, Park Kneževa u Centru grada.
Stan je djelomično namješten te se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu.

Pantovčak, 350 m2, 3500 eura

Foto: njuskalo.hr

Pantovčak, luksuzan peterosoban stan s terasom na 2.katu novogradnje sa liftom ukupne površine 350m2. Sastoji se od: ulaznog hodnika u kojem se nalazi lift s kojim se može ući direktno u stan, prostrani dnevni boravak s kaminom i  blagovaonicom te izlazom na dva balkona i prekrasnu terasu s koje se pruža pogled na Grad Zagreb i zelenilo, kompletno opremljene kuhinje, 4 spavaće sobe s ugradbenim ormarima.

 

Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
08:58 07.09.2023.

stanovi koji izgledaju ko saloni namještaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije