BUDITE OPREZNI

10 najčešćih zamki pri kupnji nekretnina. Nastojte ih izbjeći!

kuća
Foto: Thinkstock
1/5
23.10.2015.
u 08:30

Kupnja kuće ili stana puna je nepredvidivih zamki koje bi trebalo izbjeći. Evo na što sve treba obratiti pozornost!

Postoji nekoliko pogrešaka koje se redovito ponavljaju, a iskustva posrednika za nekretnine, odvjetnika koji sklapaju ugovore ili su angažirani u parnici i sudaca pokazuju kako s kupnjom nekretnine ne treba brzati, da nekretninu treba detaljno pregledati (i kroz dokumentaciju i na licu mjesta), konkretno dogovoriti što sve ulazi u dogovorenu cijenu...

Nadalje, birajte i srcem i razumom jer se nekretnine najčešće kupuju ili za cijeli život ili za neko dulje razdoblje. Prije potrage razmislite i o tome kako ćete zatvoriti svoju financijsku konstrukciju. Valja se raspitati i koliki su izdaci za mjesečne režije.

Istodobno, važna je i infrastruktura, posebno ako vi i vaši najbliži ovisite o javnom gradskom prijevozu, ako vam trebaju škola ili vrtić. Pri odabiru četvrti razmislite koliko je udaljena od posla, roditelja ili prijatelja...

Ključne riječi

Komentara 3

FU
fullmax
15:27 23.10.2015.

eeeeee

2X
2Xgeneral
19:13 23.10.2015.

laprdanje!!!!

Avatar d-ano
d-ano
22:17 23.10.2015.

tko pametan sad kupuje nekretninu za dvije godine bice 50% manja vrijednost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije